Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Iladalen Legekontor DA
Veldig fornøyd
Lege: Terje Johansen SkrevetHatt Terje som fastlege noen år nå..
Er svært fornøyd med jobben har gjør.
Har flyttet til andre siden Oslo, men er uaktuelt å bytte fastlege.
En fantastisk fastlege
Lege: Terje Johansen SkrevetJeg har gått til Terje Johansen siden tidlig 90-tallet og har for fem år siden flyttet til Asker. Ettersom han er en så faglig dyktig og engasjert lege kunne jeg ikke tenke meg å bytte fastlege selvom det er lang reisevei nå.
En veldig bra lege
Lege: Tone Cathrine Giercksky SkrevetHar hatt denne legen de siste årene og er veldig fornøyd. Hun lytter til deg og er opptatt av å gi gode råd om kosthold/trening og endring av livsstil fremfor piller. Har en veldig god kommunikasjon med deg som pasient.
kjempe fornøyd med terje som min fastlege :-)
Lege: Terje Johansen SkrevetJeg har hatt Terje som min lege i 17 år og er kjempe fornøyd med han og selve legekontoret med alle de koselige sekretærene også :-) Jeg er desverre ofte hos terje men han følger meg veldig godt opp og det er jeg glad for med mine plager.
min tidligere fastlege
Lege: Terje Johansen SkrevetEn positiv og hyggelig lege på mange måter. Men konsultasjonene gikk alltid veldig fort, greit å være effektiv, men det ble lite rom for prat.
Jeg var pasient hos han mens jeg gikk gravid, og opplevde han som lite interessert og for kjapp i vurderingene.
Jeg har nå byttet fastlege.