Om vurderingeneSiste vurderinger av Rødtvedt Tannhelsesenter AS
Den beste tannbehandlingen
Tannlege: Silje Bach SkrevetHun er helt fantastisk, tar godt vare p meg på en fantastisk måte. Gir gode råd å anbefaler ikke noe som gagner meg på en god måte. Anbefales på det sterkeste.
Mvh
[navn fjernet av moderator]
grunndig, informativ og omsorgsfull
Tannlege: Naia Ollendorff Halvorsen SkrevetJeg hadde en svært positiv opplevelse hos denne tannlegen. Hun var grundig i undersøkelsen og tok seg tid til å få et helhetlig bilde av tannhelsen min, inkludert en generell sjekk av nærliggende områder. Hun var informativ og ga nyttige råd om hvordan jeg kan forebygge tannstein og forbedre tannpussen min for å tilpasse den til mine behov. I tillegg var hun svært omsorgsfull og betryggende, noe som gjorde at jeg følte meg godt ivaretatt. Det var tydelig at hun bryr seg om pasientene sine og ønsker det beste for deres tannhelse.
Beste tannlegen!
Tannlege: Naia Ollendorff Halvorsen SkrevetJeg har gått hos Naia i over 3 år nå og er kjempe fornøyd med henne. Anbefaler henne på det sterkeste, hvertfall til de som har tannlegeskrekk.
Beste tannlegen😊
Tannlege: Naia Ollendorff Halvorsen SkrevetNaja er rask, ryddig, pålitelig og en veldig flink tannlege. God stemning hos alle ansatte, rett og slett en fryd å gå til tannlegen😊
Mine beste anbefalinger😊
Den beste tannbehandling jeg har fått
Tannlege: Silje Bach SkrevetVeldig seriøse og dyktige med folk som har tannlege skrekk forklarer alt de gjør både før og etter behandling også lukter det ikke tannlege der.