Om vurderingeneSiste vurderinger av Rødtvedt Tannhelsesenter AS
Den beste tannbehandling jeg har fått
Tannlege: Silje Bach SkrevetVeldig seriøse og dyktige med folk som har tannlege skrekk forklarer alt de gjør både før og etter behandling også lukter det ikke tannlege der.
Veldig bra og flink tannlege
Tannlege: Silje Bach SkrevetIkke noe utsette på tannlege eller klinikken. Hyggelige mennesker, meget flinke og topp oppfølgning!
Profesjonell
Tannlege: Naia Ollendorff Halvorsen SkrevetBlir godt mottatt. Informerer og lytter. Er utrolig flink med bedøvelse, kjenner knapt da hun bruker god tid. Ellers føler aldri noe stress når jeg er der. Det er den beste tannlegen jeg har hatt hittil og jeg nærmer meg 60 år så det har vært en del gjennom årene.
Dyktig og hyggelig tannlege!
Tannlege: Naia Ollendorff Halvorsen SkrevetJeg har aldri opplevd å ha vondt under en tannbehandling, og man kan slappe godt av i stolen og vite at man er i gode hender!
Naia og Tom gjør alltid tannlegebesøket til en hyggelig opplevelse.
Maia anbefales!
Tannlege: Naia Ollendorff Halvorsen SkrevetNaia er en veldig dyktig og hyggelig tannlege. Hun holder seg oppdatert og har moderne utstyr. Vi blir tatt godt vare på.
Jeg, mine døtre og samboer har gått til Naia i mange år. Vi er alltid fornøyd med servicen og behandlingene vi har fått.