Oris Dental Sanden

Din klinikk?Ta eierskap til denne profilen Gjør krav på profilen

Kongens Gate 60 7012 Trondheim
Oris Dental Sanden holder til i Trondheim

Tips oss om tannlege som mangler.

Siste vurderinger av Oris Dental Sanden

Mild, flink og smertefritt

Tannlege: Maren Rasmussen Skrevet
Pris

Jeg ble tvangsflytta over til Maren fordi min tidligere tannlege, som jeg mente var verdens beste, måtte kutte arbeidstid. Var derfor litt skeptisk med min tannlegevegring og alltingen, men Maren var en positiv overraskelse!

Hun er trivelig og usedvanlig lett på hånda. Aldri opplevd at tannlegepleie gjør så lite vondt. Hun er oppmerksom på utfordringer med tannlegevegring, og forteller hele tiden hva hun skal gjøre, prøver ut apparater og spør om det går greit før vi fortsetter osv.

Hun er interessert og villig til å diskutere bekymringer og spørsmål, ærlig på ting hun mener hun ikke kan og holder ikke tilbake med å foreslå mer erfarne kolleger til bestemte prosedyrer.

Jeg må nå fordele posisjonen som beste tannlege på to, og kan varmt anbefale Maren til alle.

Meget bra

Pris

Jeg har vært hos Ellen for store behandlinger. Jeg har bare ett ord for og beskrive Ellen som tannlege. Fantastisk!

Hyggelig å prate med, men lite faglig dyktig

Pris

Ellen Grøntvedt er hyggelig å prate med, men er etter min mening lite faglig dyktig og svært kostbar. Jeg måtte bytte tannlege.

- Og som noen her nevner som positivt, så sier hun hele tiden hva hun gjør, men det er i hovedsak til sekretæren som sitter i et avlukke og setter opp regningen.

Du betaler andre ord for behandling og lønn til to personer på en og samme gang.

Den beste og tryggeste tannlegen keg noengang har gått til med min tannlegeskrekk:-)

Pris

Ellen er en fantastisk dyktig tannlege. Hun tok veldig godt imot meg med min tannlegeskrekk og for første gsng på 25 år så var det ok å gå til tannlegen. Hun var helt magisk🤩

Tragedie

Tannlege: Bjørn Thunold Skrevet
Pris

bestilte time pga smerte i tann, får time hos Bjørn heller enn min vanlige tannlege. De tar bilde og ser på tanna, så konkluderer han med at det er Karies og setter i gang borringa. Etter borringa fant han ingen karies. Men han vil nå rotfylle tanna. Siden han tok feil om karies vil jeg tenke på det og får ny time om noen dager. Han legger i noe fylling, jeg betaler og drar. Dagen etterpå er fyllinga falt ut, smerten er tilbake i tanna og han krever plutselig ny betaling tilsvarende over dobbelt så mye som det opprinnelige beløpet vi ble enige om som jeg allerede hadde betalt. Alt dette for den første timen. Jeg avbestiller selvfølgelig oppfølgingstimen og har fått god hjelp hos ny tannlege. Anbefaler alle å styre unna denne tannlegen. Dette var en helt forferdelig opplevelse