Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Linde Legegruppe AS
Flott lege
Lege: Christian Grorud SkrevetJeg har hatt Christian som min fastlege i mange år, og har aldri vært annet enn svært fornøyd. Ikke er han bare faglig sterk, men han er også oppriktig interessert i pasientene sine. Han viser stor omsorg, er tillitsfull og gjør sitt ytterste for at pasientene sine skal få den hjelpen de trenger. Han kommer med støttende og gode ord, og kan også gi deg en klapp på skuldern eller en klem om han ser det er behov for det. Jeg tror oppriktig ikke det er mange leger av Christian sitt kaliber.
Lege som ser deg og jeg føler meg trygg
Lege: Christian Grorud SkrevetFøler at han ser meg. Er en veldig dyktig lege som du føler at gjør det som er riktig for meg. Tar imot deg med et smil og en klapp.
Camilla Rubach er verdens beste lege!
Lege: Camilla Rubach SkrevetHun er veldig tålmodig, lett å snakke med, omsorgsfull og forstår meg veldig godt. Hun lytter veldig nøye. Jeg gleder meg til å se henne når jeg ikke er i form grunnet hennes positive og trøstende holdning. Digonsen hennes er veldig bra og jeg er superfornøyd med medisinen hun anbefaler.
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Knut Magnus Haaland SkrevetBeste legen som jeg har hatt, veldig høflig, faglig og kunnskapsrik legen. Alltid tilgjengelig for pasientene sine, ved e konsultasjon ringer han samme dag.
Fantastisk dyktig og empatisk
Lege: Camilla Rubach SkrevetCamilla viser alltid forståelse og bruker god tid på å forklare og informere. Hun har en holistisk tilnærming og fremtrer meget kunnskapsrik. Man føler at hun tar deg på alvor og er lyttende. Både jeg og mine barn er i trygge hender. Den dyktigste legen jeg noensinne har møtt👏