Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Linde Legegruppe AS
Takk til Dr.Rubach!
Lege: Camilla Rubach SkrevetEtter lengre tids plager og sykdom er jeg kjempeglad for å ha Camilla å gå til. Jeg får den hjelpen jeg trenger og er endelig på bedringens vei. Lett å prate til.
En vennlig, forståelsesfull flink og ung dame!
En dyktig og inkluderende lege.
Lege: Camilla Rubach SkrevetJeg er så glad for å være så heldig å ha en så god, grei, ung og medmenneskelig lege å gå til!
Følger godt med, bryr seg og framstår som meget dyktig :)
Takk
Totalt fraværende
Lege: Camilla Rubach SkrevetSynes det er helt utrolig hvor mye styr og tull legene får til ved urin- og blodprøver. Urinenprøven min ble helt ut før de hadde tatt alle prøver, slik at jeg måtte ut og ta en ny. Ble ikke ringt av legen eller sendt svar om prøvene jeg tok, måtte selv ringe etter nesten 2 uker og fikk da vite at prøvene var positive/at noe var galt! Fikk beskjed om at legen skulle ringe meg tilbake, noe som ikke skjedde, og måtte selv ringe på nytt neste dag. Her må pasienten virkelig følge opp og passe på selv. Meget misfornøyd og forbannet!
Lyttende, faglig god og lun humor
Lege: Christian Grorud SkrevetJeg har kun vært hos Grorud to ganger foreløpig men han har gitt et så tillitsskapende inntrykk. Flink til å forklare folkelig og viser respekt for meg som pasient. Jeg er så lettet og takknemlig for at jeg skiftet fastlege.
Dårlig oppfølging
Lege: Christian Grorud SkrevetBle hverken fulgt opp eller lyttet til av denne legen. Han hadde ingen kontakt mellom meg, sykehuset og nav slik en fastlege skal ha når jeg i flere år hadde operasjoner. Jeg fikk ingen hjelp.