Om vurderingeneSiste vurderinger av Sentrum Tannlegekontor AS (Drammen)
Dårlig tannlege
Tannlege: Babak Teimouri SkrevetBabak Teimouri er en uhøflig og frekk tannlege. Han har ikke tålmodighet og blir opprørt og irritert over den minste kommentar om tenner og svarer på en sint måte. Jeg kommer aldri til å gå til ham igjen. I Drammen finnes flere tannleger enn dagligvarebutikker!
Den beste
Tannlege: Babak Teimouri SkrevetJeg har gått til Babek hvert år i mange år, og kommer aldri til å bytte. Familien min bruker han også. Han har en veldig behagelig rolig energi som gjør meg trygg, er blid og omsorgsfull, har glimt i øyet og ikke minst profesjonell. Det samme er tannpleieren, utrolig hyggelig dame. Anbefales på det sterkeste!!!!
Tannlege som leverer topp kvalitet
Tannlege: Babak Teimouri SkrevetBabak er en profesjonell tannlege med mange års erfaring. En mann med glimt i øye som gjør at du føler deg trygg og ivaretatt.
Jeg anbefaller han på det sterkeste
Veldig dyktig tannlege!
Tannlege: Babak Teimouri SkrevetHar gått til ham i flere år.
Han er flink som tannlege og empatisk.
Jeg fikk god service og var fornøyd med resultatet etter hver behandling.
Beste tannlegen i Drammen
Tannlege: Babak Teimouri SkrevetJeg har gått hos Teimouri i mange år nå og jeg kommer aldri til å bytte tannlege. Han er behagelig, omsorgsfull og flink. Hadde tannlegeskrekk helt til jeg kom til han, nå er tannlegeskrekken borte og jeg føler meg veldig trygg når jeg sitter i stolen og gaper. Anbefales på det sterkeste!