Om vurderingeneSiste vurderinger av Tannhelsehuset Haraldsgaten AS
Behagelig og veldig flink tannlege
Tannlege: Annelin Austrheim Stødle SkrevetVeldig fornøyd med Annelin, som hjelper meg gjennom tannlege-skrekk! Etter hun ble min tannlege er det ikke noe å grue seg til lengre😊 Også veldig lett å kontakte Tannhelsehuset og evt. endre på timer eller lignende.
Trygg, og med humor.
Tannlege: Ali Haghighi Zadeh SkrevetGod tannlege, rolig og hyggelig, Med tannlegeskrekk, så var han veldig fin. Rolig, og med humor! Dette ble ikke siste besøk.
Helt topp
Tannlege: Orve Kjetil Ingvaldsen SkrevetHyggelig og rolig tannlege som tar seg god tid til å lytte og forklare. Alltid fornøyd når jeg har vært hos han.
Fantastisk tannlege
Tannlege: Orve Kjetil Ingvaldsen SkrevetHar vært hos Ingvaldsen noen ganger nå, og har kun positive erfaringer med han og klinikken generelt. Lett å få time, og en slapper fort av i stolen når han holder på. Jobber både effektivt og skånsomt, samt er han veldig trivelig.
Anbefales på det sterkeste
God opplevelse hos spesialist, mindre god hos tannpleier
Tannlege: Orve Kjetil Ingvaldsen SkrevetFikk veldig god vurdering og forklaring av mitt tilfelle hos Ingvaldsen.
Var derimot ikke så god erfaring med oppfølgingstime hos tannpleier etterpå. Jeg ble ikke beroliget av at tannpleier spilte hardrock musikk mens jeg gapte, selv om det var på et ok lydnivå, og reagerte også på at han snuste og opplevdes som litt hardhendt. Men jeg fikk behandling som avtalt, og det var ikke noen form for feilbehandling.