Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Veitvet Legesenter
Useriøs lege. Styr unna.
Lege: Elin Skagestad Skrevetbeklager for å si dette - men, den verdte legen jeg har vært hos. Hun er ikke imøtekommende i det hele tatt, og snakker veldig aggressivt. Det føles ut som at hun kun vil bli ferdig, og ikke tar ting på alvor. Hvis du skal bytte fastlege, værsåsnill å ikke bytt til hun - for hun vil ikke ta deg på alvor.
Uempatisk og ikke lyttende
Lege: Elin Skagestad SkrevetPrøvd å få sagt info som beskymrer /plager meg men ble ikke hørt på ordentlig. Hun er dessuten veldig passiv og ikke imøtekommende. Føles ut som om hun kun vil bli ferdig fort istedenfor å høre etter. Dette skremmer meg fordi jeg selv føler meg dårlig og blir ikke tatt på alvor.
Dårlig
Lege: Elin Skagestad SkrevetAlt for treg. Har hatt flere timer. Dårlig med henvisninger. Ikke fornøyd. Kan ikke jobben. Skal bytte fastlege
Kald
Lege: Elin Skagestad SkrevetVirker ikke empatisk i det hele tatt, vil bare bli ferdig med timen og sender deg ut det sekundet hun har "løst" problemet. I tillegg liker hun virkelig ikke å kommunisere via digitale løsninger, krever fysisk time for kun å fornye en resept, til tross for rikelig med info via e-konsultasjon. Har også vært passiv aggressiv på telefon og skriftlige svar. Angrer sterkt på å ha endt opp med henne, men gjorde det kun pga tilgjenglighet mtp venteliste.
Veldig bra lege
Lege: Tonje Helene Haugen SkrevetOpplever Tonje som omtenksom, genuint interessert og gjør mye for å stille opp. Hun har hjulpet meg i en særdeles vanskelig situasjon, vært på tilbudssiden hele veien ifht til denne situasjonen. Hun er behagelig, avslappet og laidback. Ikke noe stress, tar seg god tid med pasienten. Tonje er en meget bra lege og jeg er veldig takknemlig for at hun er min lege.