Mirjana Radevic

Autorisasjon (2014)

Venteliste

28 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Mirjana Radevic er en av 605 fastleger i Oslo

Siste vurderinger av Mirjana Radevic

Dyktig

En lege som er dyktig. Tar seg god tid når man først er hos henne. Svarer på meldinger på helsenorge og følger opp! Kjempefornøyd med min fastlege.

Dyktig, empatisk og tillitsvekkende

Mirjana er faglig dyktig og kunnskapsrik. Hun kan mye om ulike sykdommer og helseutfordringer. Det som er så spesielt med denne legen er at hun i tillegg til dette er svært flink til å lytte, være empatisk og har svært gode kommunikasjonsferdigheter. Totaltsett gjør dette at jeg føler meg trygg og godt ivaretatt hos henne. Jeg føler at hun setter pasienten i sentrum. Hun tar seg f.eks. god tid til å svare utfyllende på spørsmålene mine. Dette skaper tillit. Når hun kommer med råd til vektnedgang gjør hun dette uten å rette pekefinger. Selv om hun tar seg god tid til pasientene sine opplever jeg henne likevel som svært effektiv. Hun er f.eks. effektiv når det kommer til å sende henvisninger og skrive ut resepter.

Føler trygg🤗

Jeg lette lenge etter en forståelsesfull og god lege her i Oslo. Fant endelig et sted der jeg føler meg trygg og forstått. Mirjana er en dyktig lege, som ser deg, lytter og hjelper på de områdene som trengs.