Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Veitvet Legesenter
Føler som hun bryr seg ikke
Lege: Tonje Helene Haugen SkrevetForeslår aldri tester som kan påvise/utelukke det som kan være årsaken. Fått beskjed «mulig du har infeksjon» . Måtte selv etterspørre hvordan kan jeg få det bekreftet om jeg har det eller ikke.
Blir ikke lyttet til og kommer lite med løsninger
Ikke interessert i å høre på pasienten!
Lege: Elin Skagestad SkrevetOpplevde å måtte vente på henne 40 minutter, og deretter når jeg først blir innkalt så er hun stressa med at jeg skal prate fort, slik at hun kan ta igjen køen den ene pasienten har skapt.
Jeg ble ikke tatt godt imot, og har opplevd flere ganger at av mine 10 besøk, så har hun kanskje hvert behjelpelig på 5 av dem. Avhenger av humøret hennes. Føler det rett og slett er feil å måtte betalte fullpris for en fastlege time der du kun blir snakket til i 20sekunder.
Dyktig lege
Lege: Tonje Helene Haugen SkrevetÅ komme til Tonje er litt som å komme til mor. Et menneske som bryr seg men samtidig setter krav. Her er det ikke bare å komme å syte. Jeg trives utrolig godt hos Tonje. Jeg føler meg i tatt vare på og trygg. Ikke minst slipper jeg å føle at jeg trenger å holde igjen. Ingeting er flaut eller rart. Tusen takk Tonje.
kunnskapsrik og lyttende
Lege: Elin Skagestad SkrevetEn flott lege som tar seg god tid og som er flink med oppfølging. Hun tar deg på alvor og er flink til å henvise videre dersom jeg trenger mer hjelp fra andre instanser.
Verste opplevelsen
Lege: Tonje Helene Haugen SkrevetElendig fastlege, følger ikke opp pasienten og må bli minnet om å ringe tilbake dersom hun ikke tar initiativ selv.
Det virker som om hun ikke tror på pasienten sin, og henviser ikke selv om diagnosen er uklart.
Har mistilit til pasienten og har tatt over 15 blodprøver på 3 mnd fordi hun ikke har giddet å henvise når leverprøver kommer gang på gang skyhøye!
Finnes ikke verre fastlege, anbefales ikke!