Om vurderingeneSiste vurderinger av Oris Dental Trondheim Torg
flink og rett på sak
Tannlege: Tore Andre Ohm SkrevetHar hatt tannlege skrekk men fikk god bedøvelse og god forklaring av hva som skulle gjøres. Når han først satte i gang var det rett på sak og fort ferdig, noe jeg satte veldig pris på.
Dyktig og effektiv tannlege!
Tannlege: Ivar Morten Fagerholt SkrevetDyktig tannlege som har trukket en visdomstann på bare noen sekunder. Mitt tilfelle var ganske enkelt, men det ble utført mye raskere og effektivt enn det jeg har opplevd tidligere.
Ikke fornøyd
Tannlege: Ivar Morten Fagerholt SkrevetJeg opplevde at kommunikasjonen var dårlig, jeg hadde bestilt tannhelsesjekk med bilder og tannrens, men han ville ikke ta tannrensen og prøvde å si at han kunne ta det neste gang. Han ville sette opp ny time til å bore et "hull" jeg har hatt i mer enn 8 år og som ikke har utviklet seg noe, og ville derfor utsette tannrensen (som er inkludert i tannhelsesjekken). Jeg klaget på behandlingen etter timen, men klinikken kom aldri med et svar, de påstod at de ventet på svar fra avdelingsleder hver gang jeg spurte om oppdatering...
Prisen for tannhelsesjekken ble også høyere enn hva som var oppgitt i prislisten.
Den beste tannlegen jeg har hatt!
Tannlege: Kenneth Brænd SkrevetJeg har hatt tannlegeskrekk hele livet,men med kenneth som tannlege blir dette aldri ett problem igjen!
Anbefales.
Veldig behagelig tannlege
Tannlege: Anette Mari Svensson SkrevetFor noen som ikke er glad i tannleger er dette den perfekte tannlege. Hun er veldig profesjonell, behagelig og ikke minst faglig dyktig. Ingenting å utsette på Anette.