Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Kantarellen Legesenter
100 prosent trygg
Lege: Farshid Jahangosha SkrevetHar var min lege i mange år og var helt perfekt. Byttet fastlege bare for grunn av adress endringe. Sterk Anbefales
Trygg, rutinert, kunnskapsrik
Lege: Farshid Jahangosha SkrevetHatt Farshid i 10 år med tidvis mye tett oppfølging for å forbli yrkesaktiv. Føler meg sett og forstått, en lege som også har solide sosiale antenner. Alt er greit og trygt å ta opp. Super fyr.
Glimrende lege.
Lege: Gunnar Frode Olsen SkrevetHar hatt Gunnar som fastlege i mange år. Nå har jeg flyttet til Modum, men har valgt å fortsatt bruke han. Har aldri hatt noen negative opplevelser hos han. Flink til å lytte, sjekker alt som må og bør sjekkes. Henviser enkelt videre til spesialist. Har vært helt fantastisk med tanke på min diagnose. Bare synd han nå jobber veldig lite, så ikke alltid enkelt å få time fort.
Empatisk pg dyktig lege
Lege: Farshid Jahangosha SkrevetDr. Farshid er en veldig dyktig og empatisk lege som strekker seg langt for sine pasienter. Man blir hørt og sett og behandlet med dypeste alvor hver gang.
Heder til min fastlege
Lege: Gunnar Frode Olsen SkrevetDr. Gunnar F. Olsen er fastlege og spesialist i indremedisin. Han har vært min fastlege i 20 år. Han lytter, er effektiv og korrekt. Har loset meg gjennom vanskelige tider. Han har stor kunnskap i sin legegjerning. Han har integritet. Takk!