Om vurderingeneSiste vurderinger av Anne-Jorun Hol Tande
To tomler opp
Tannlege: Anne Jorun Hol Tande SkrevetKan enkelt beskrives: Hun er så proff og det er så behagelig å være der, at jeg en gang hørte meg selv begynne å snorke da jeg satt i stolen med munnen full av tannlegeutstyr.
Dyktig OG omsorgsfull
Tannlege: Anne Jorun Hol Tande SkrevetHar alvorlig tannlegeskrekk, men samme med Tande har vi kommet fram til et opplegg som funker for meg og der jeg ikke trenger å ta medisiner for å takle besøket!
Hun arbeider i mitt tempo, og gjør tiltak hun vet hjelper meg underveis. Anstrenger seg for å ta meg inn på minuttet riktig tid for å unngå at angstwn bygger seg opp på venterommet.
I tillegg fremstår hun som faglig dyktig, og imøtekommende og hyggelig. To tomler opp!
Fantastisk tannlege
Tannlege: Anne Jorun Hol Tande SkrevetAnne-Jorun, er alltid hyggelig og får deg til å føle deg så trygg du kan i en tannlegestol. Hun er alltid flink til å fortelle hva som skal skje, noe som er veldig betryggende for noen som er nervøs. Har til dags dato ikke mistet en eneste plombering etter jeg begynte hos Anne-Jorun, noe jeg hadde et problem med hos en tidligere tannlege. Kan anbefales på det sterkeste!