Om vurderingeneSiste vurderinger av Tannlegene Anne-Lise Leidland & Siv Ingunn Tronsli
Trygg og god tannlegebehandling!
Tannlege: Anne-Lise Leidland SkrevetBlir kalt inn hvert halvår til kontroll og rens av tennene. Etter å ha vært pasient i mange år kan jeg ikke huske at jeg noen gang har måttet vente over avtalt tid. En dyktig, profesjonell, vennlig og punktlig tannlege.
Dyktig tannlege
Tannlege: Anne-Lise Leidland SkrevetBlid, hyggelig og imøtekommende, litt dyrt men den beste behandlingen. Har alltid god kontroll på historikk og sjekker hva som har vært situasjon tidligere.
Dyktig og trivelig tannlege
Tannlege: Anne-Lise Leidland SkrevetAlltid imøtekommende og positiv. Vurderer om inngrep er nødvendig/nyttig. Føler meg godt ivaretatt både faglig og personlig. Ikke lenger noen tannlegeskrekk på meg.
Beholdt min tannlege til tross for flytting fra Lillestrøm til Oslo!!
Tannlege: Anne-Lise Leidland SkrevetEn dyktig og profesjonell tannlege! Alltid hyggelig og imøtekommende.
Kjempehyggelig tannlege
Tannlege: Anne-Lise Leidland SkrevetBlid og glad. Synger litt mens hun borrer. Kostnadsskikt i øvre klasse. Flott lokale. Rask og effektiv og videresender komplikasjoner til spesialister. Trygg og god tannlege.