Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Holmlia Legesenter
Litt vag og passiv, ellers hyggelig
Lege: Waqqas Mohammad Sultan SkrevetSultan er hyggelig og tar seg god tid til å lytte. Dessverre er han passiv, skriver heller ut piller en å henvise videre til spesialist, og dette kan forsinke at riktig behandling kommer i gang. Fri hver fredag, dette er uheldig.
Fri hver fredag uten vikar???
Lege: Waqqas Mohammad Sultan SkrevetDet går bare ikke ann å ha en fastlege som er borte hver eneste fredag- uten å ha noen som kan vikariere! Er dette virkelig lov? Jeg er helt sjokkert! Er det rart man ender opp på VOLVAT istedenfor å gå til fastlegen sin... Jeg var der forrige uke med min datter for å sjekke evt infeksjon og betalte gladelig kr 1050,- for 5 min konsultasjon. Jeg vurderer sterkt å bli medlem nå for å unngå manglende service og tilgjengelighet hos fastlege. Fastlegen er jo uansett nå bare blitt et sted jeg går til for å få henvisning til andre leger...
Beste legen
Lege: Waqqas Mohammad Sultan SkrevetAlltid hjelpsom og hyggelig... Kjempe flink. Men lege sekretæren kunne ha godt av å gå på et smilekurs eller noe. Kunne vært litt hyggeligere når man ringer.
aldri mere
Lege: Waqqas Mohammad Sultan Skrevetforbedring forslag er at legen kan ha et øyekontakt med pasient og la være å stirre på pc, fint om han kunne hilse da han roper ut navnet på pasient og ikke vise ryggen med en gang, ikke slippe inn sekretær bare for å vise at en sitter på gynekologisk stolen og som lager ekle grimaser etter det, å bry seg om menneske som valgte deg å komme til! heldigvis så byttet jeg lege for lenge siden,men glemmer jo aldre det verste opplevelse fra lege i mitt liv
Forståelsesfull og pliktoppfyllende lege;)
Lege: Erik Jonassen SkrevetVennlig og imøtekommende lege, som tar deg på allvor. Henviser videre til spesialist!