Marianne Asak-Rødal
Hos Marianne føler pasienten seg trygg og ivaretatt. Henviser videre der det er nødvendig og er svært kunnskapsrik og profosjonell.
Jeg må dessverre bytte lege da Marianne går ut i permisjon over lengere tid og får en erstatning som ikke klarer å fylle hennes plass.
Anbefaler!
Marianne er utrolig dyktig fastlege. Jeg har alltid fått god hjelp. Hun gjør alt hun kan for å hjelpe pasienten. Hun lytter og er empatisk. Hun har alle egenskapene en dyktig fastlege trenger.
Marianne har jeg hatt i flere år, og er meget fornøyd. Jeg føler meg ivaretatt og sett. Hun lytter og viser forståelse. Hun gir også gode svar og forklaringer. En ganske oppegående dame!
Har blitt møtt meget respektfullt, hun er lyttende, empatisk og hjelpsom. Er i tillegg hyggelig og har oppmerksomheten rettet mot meg som pasient under konsultasjonen, og ikke mot pc’en.
Fremstår dyktig og faglig trygg. Henviser videre hvis hun er usikker.
Har hatt Marianne som fastlege siden Leesland sluttet.
Jeg har bare positivt og si .
Hun tar pasienten på alvor,hun lytter og får pasienten til og føle seg trygg.
Jeg føler meg trygg med henne som lege. Er så glad for at jeg har en lege som henviser hvis det er nødvendig. Hun tar de prøversom trengs.
Anbefaler henne på det varmeste.
Hilsen en som har jobbet med forskjellige leger og som vet forskjell på gode og dårlige.
Har også god erfaring med
ø-hjelps timene de har. Får oftest samme dag .