CC Vest legesenter

Lilleakerveien 14 0283 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved CC Vest legesenter

Min personlig vurdering

Lege: Therese Kilvær-Halvorsen Skrevet

En lege som er god lytter, men mangler nysgjerrighet og gjør ikke mye for å hjelpe i en vanskelig livssituasjon. Mangler evne til å se deg som et individ. Det virker som mine problemer blir bagatellisert. Hun (og vikarer) ser og hører kun det jeg viser og forteller. De stiller ikke spørmål og de vil helst ha deg ut av kontoret etter 10 min. De tar seg ikke tid til samtale og behandling.

Har hatt Therese som lege siden 2012, det kommer stadig nye vikarer... Sist vikar klarte ikke å ta en celleprøve, ble meget bekymret og har anbefalt meg å bestille en akutt time hos en privat gynekolog for vurdering som har kostet skjorta. Dagen etter tok gynekologen celleprøven, og det var selvfølgelig ingenting alvorlig. Anbefalte meg å kjøpe en reseptfritt legemiddel på apoteket...

CF er flink, effektiv og tar pasienten på alvor.

Lege: Christian Fredrik Heberg Johnsen Skrevet

Legesenteret på CC-Vest er noe av det beste jeg har vært borti. Fastlegen er tilgjengelig og jeg har alltid opplevd god hjelp.

Kan jobben sin

Lege: Christian Fredrik Heberg Johnsen Skrevet

Han er oppvakt og lytter til det jeg sier. Ikke alltid enig med meg, og det er bra. Følger opp og tar meg alvorlig. Hyggelig å prate med. Et tilfelle hvor han blingset på en verdi og ga meg feil diagnose. Hvis jeg følger med selv, er det neppe noe problem.

Savner medmenneskelighet

Lege: Christian Fredrik Heberg Johnsen Skrevet

Om du er fornøyd med lite snakk, kun faglig fokus og ikke trenger høflighetsfraser som "hvordan har du det?", "god helg"
og "lykke til med graviditeten/fødselen" så blir du fornøyd. Jeg byttet etter kort tid og håper jeg har funnet en lege som ihvertfall later som han/hun bryr seg. Sosial kompetanse bør gjelde i alle yrker.

God lytter, empatisk, effektiv

Lege: Therese Kilvær-Halvorsen Skrevet

Den beste fastlegen jeg har hatt.
God lytter, empatisk, effektiv