CC Vest legesenter

Lilleakerveien 14 0283 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved CC Vest legesenter

flink, omtenksom og empatisk

Lege: Ola Kaarby Skrevet

Veldig dyktig og effektiv lege som er oppmerksom på dine følelser og tanker. God til å ta hensyn til "hele mennesket". Ofte travel, men lett å bestille timer på nettsidene eller over telefon.

En god fastlege

Lege: Christian Fredrik Heberg Johnsen Skrevet

Går jevnlig til kontroll og føler meg godt tatt hånd om medisinsk. Kan sikkert bli bedre på kommunikasjon. Eneste negative er at det ofte er 30 minutter ekstra venting for å komme inn.

Meget trygg og flink

Lege: Ola Kaarby Skrevet

Bryr seg om pasienten. Villig til å lytte og stresser ikke på tid. Alle ansatte bryr seg også og virker dyktige

Mer opptatt av skjermen enn pasienten.

Lege: Christian Fredrik Heberg Johnsen Skrevet

Jeg er kronisk syk og fikk ikke hjelp her. Samlebåndsmentalitet. Upersonlig. Fulgte ikke opp henvisninger og ga feil opplysninger til nav. Anbefales ikke.

Rolig, men avvisende

Lege: Christian Fredrik Heberg Johnsen Skrevet

Legen er mer opptatt av dataskjermen enn å kommunisere med pasienten. Har ikke satt seg inn i hvorfor pasienten kommer, selv om dette blir presisert i melding på forhånd. Veldig avventende med å sende deg videre til flere undersøkelser, og er helt klar på at "alle" helseplager sannsynligvis kommer av litt overvekt, eller gir deg Ibux eller Paracet mot sterke nervesmerter, for "det hjelper sikkert".. Tar deg ikke på alvor, og har en avvisende holdning når du snakker til han. Bruker aldri mer en 4-5 minutter på deg som pasient, selvom man har sittet i 45 minutter og ventet på venterommet. På bakgrunn av alt dette, har jeg gått med sterke smerter hver dag i ca 6mnd, og bytter nå fastlege, da jeg ikke holder ut smertene lenger.. Hyggelige kontordamer trekker servicen opp:)