Brynsenglegene AS

Brynsengveien 2 0667 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Brynsenglegene AS

Flink lege som er mye borte

Lege: Jorg Karlgård Skrevet

Karlgard virker erfaren og dyktig. Problemet er at han de siste årene er svært mye borte. Vikaren(e) er en dårlig erstatning for en god fastlege. Og får du en problemstilling som må følges opp, må du regne med å ikke møte Karlgard

Flott fastlege

Lege: Margarette de Jesus Pinto dos Santos Skrevet

Både jeg og barna har hatt henne som fastlege i flere år, og er veldig fornøyde. Har åpenbart mye å gjøre, men virker aldri stresset eller for travel til å gjøre en skikkelig vurdering. Fikk god ivaretagelse under graviditet, og hun er super med barn. Eneste ulempen jeg kan se er at det er vanskelig å få plass på listen hennes.

Vennlig. Profesjonell.

Lege: Jorg Karlgård Skrevet

Årelangt fastlegeforhold. Møtes alltid med seriøsitet og en følelse av å bli ivaretatt. Rask respons på henvendelser, og god oppfølging.

Suveren fastlege

Lege: Monica Nilsdatter Nyquist Skrevet

Hun er den beste av de beste. Hyggelig og nøyaktig og gir gode råd. Hun er em god lytter og man får alltid rask tilbake melding ved prøve svar. Hun er gull verdt for meg.

Fastlegen min i mange år

Lege: Jorg Karlgård Skrevet

Dyktig spesialist lege med nettverk til andre spesialister. God tilbakemelding og oppfølging. Hele legesenteret er flinke. Tror det er viktig at jeg som pasient stiller spørsmål.