Brynsenglegene AS

Brynsengveien 2 0667 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Brynsenglegene AS

Super fastlege

Lege: Johnny Arne Waagan Skrevet

Han har vært flink til å lytte til hva jeg ønsker i en tung stund. Kjempefornøyd med Waagan.

Dyktig, men

Lege: Jorg Karlgård Skrevet

Flink til lytte, men kan lett bagatellisere plager som pasienten i utgangspunktet mener bør få mer oppmerksomhet og oppfølging. Har i perioder benyttet private legesentre for å få bedre oppfølging.

En fantastisk lege med stort hjerte for pasienten.

Lege: Jorg Karlgård Skrevet

Unik, empatisk, morsom, kunnskapsrik, god lytter, kreativ, gir seg ikke - gjør det han kan og litt til for å finne svar. Følger tett opp sine pasienter, gir deg den tiden du trenger, lett å komme i kontakt med - rask time, ringer deg opp ved telefonkontakt samme dag. Han er legen med det store hjertet for deg som pasient. Hele legesenteret har samme holdning, de følger opp hverandres pasienter ved ferier mm, flotte legesekretærer som møter deg positivt både på telefon og personlig. Jeg er utrolig takknemlig for å ha en så varm, dyktig og flott fastlege.

Beste legen for meg :-)

Lege: Johnny Arne Waagan Skrevet

Er åpen og hyggelig. Lytter og forklarer. Har ikke hatt de store spørsmål eller vanskelige plager, men har full tillit hvis det skjer noe. Legekontoret i sin helhet er veldig bra med topp service og hyggelig personalet.

Svært bra

Lege: Johnny Arne Waagan Skrevet

Har nå flyttet til Bergen og måtte bytte lege. Hadde jeg fortsatt å bo i Oslo ville Johnny Waagan vært et førstevalg. Uten tvil en dyktig og kunnskapsrik lege.