Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Brynsenglegene AS
super lege
Lege: Johnny Arne Waagan SkrevetJeg er rett og slett VELDIG fornøyd med Waagan. Han er faglig flink, og dersom det skulle være noe han lurer på undersøker han det alltid, istedenfor å bare sose bort svaret som jeg opplever at andre fastleger kan gjøre. Jeg blir alltid tatt seriøst, og det er lett å snakke med han. Legekontoret er i tillegg ryddig å forholde seg til, samt at jeg alltid får time når jeg ønsker det. Jeg må gjenta som personen over her skriver: Waagan har humor, godt humør, tar seg tid og er nøye. Han fikser og står på i.f.t. henvisninger o.l. Ungene liker han også. Anbefales!
En fin mann
Lege: Thomas Tønseth SkrevetJeg har hatt Tønseth som fastlege i noen år nå. Og som person så er han veldig bra. Og jeg er for det meste fornøyd med hvordan han er som lege. Men jeg er enig i noe av det som står under her. Det er ganger da jeg føler at det fort blir det psykiske som er årsaken.
Størrelse, legning eller hud farge, Yes he can!
Lege: Thomas Tønseth SkrevetThomas er den av legene jeg har hatt som tar ting på alvor både når du har vondt eller har det vondt. Om det er fysisk eller psykisk tar han den tiden han trenger og vurderer alltid situasjonen på ett nivå jeg aldri har opplevd.
Som pasient forventer man mye i ett land hvor man har alt, og dette er legen som bruker sin arbeidsdag til å virkelig hjelpe folk som trenger det størrelse, legning eller hud farge, Yes, he can!
Dyktig lege
Lege: Johnny Arne Waagan SkrevetHar hatt han som fastlege i et par år nå. Han lytter, kommer med gode forslag, følger opp bra og ikke minst så husker han godt hva vi snakket om på forrige besøk (tilsynelatende uten å sitte å lese fra journalen!)
Jeg liker Johnny Waagan... :)
Lege: Johnny Arne Waagan SkrevetEtter mange år med fastleger jeg har vært lite fornøyd med, byttet jeg, sambo og barnet fastlege til dr. Waagan. Vi er alle tre veldig fornøyde. Pga komplikasjoner før og etter graviditet, må jeg gå en del til legen for å følge opp, det virker som han har en plan for "videre framdrift" hvis det feiler deg noe, ikke bare lar det surre og gå, som jeg er vant med fra tidligere fastlege. Han er veldig ok å prate med, føler at han lytter og tar det jeg sier på alvor.