Brynsenglegene AS

Brynsengveien 2 0667 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Brynsenglegene AS

Dyktig lege

Lege: Jorg Karlgård Skrevet

Han er er blid, imøtekommende og har mye kunnskap, er lyttende og avslappet, tar seg alltid god tid til pasienten og har godt humør :)

Effektiv og dyktig

Lege: Thomas Tønseth Skrevet

En dyktig og hyggelig lege med stor faglig kompetanse. Det er imidlertid vanskelig å få time, og når man først kommer inn går det fort unna for å rekke neste pasient. Det er få oppfølgingsspørsmål relatert til tidligere legebesøk/behandling, og følelsen av ikke helt å bli sett er til stede. Han er vennlig og imøtekommende, men samlebåndsfølelsen er til stede og skaper begrenset rom for dialog og oppfølging av om det som ikke går bra.

Usikker og lite hyggelig

Lege: Monica Nilsdatter Nyquist Skrevet

Lite imøtekommende og følte meg ikke tatt på alvor. Viser lite hensyn til pasientens følelser eller behov, og rusher veldig gjennom timen for å bli ferdig fortest mulig. Har opplevd dette flere ganger, og har hver gang sittet igjen med en dårlig oppfatning av hennes måte å håndtere pasienter på. Hun har stort forbedringspotensiale på alle overnevnte punkter.

Proff og hyggelig fastlege

Lege: Johnny Arne Waagan Skrevet

Jeg er veldig fornøyd med Johnny.
Han gir meg alltid anledning til å fortelle hvorfor jeg har oppsøkt han, og lar meg får god tid til å beskrive symptomer og så trekker vi sammen eventuelle slutninger, og planlegger behandlingsopplegg. Følger at jeg er deltagende i utformingen av behandlingen.
Han er også rask til å sende meg videre når det er behov for det.
Han er veldig tydelig i kommunikasjonen sin, noe jeg setter pris på, og selv om jeg kanskje ikke har så lyst til å gjøre noe, så forklarer han alltid hvorfor han har valgt det alternativet, slik at jeg kan forstå hvorfor den behandlingsmåten anbefales.
Anbefales på det varmeste.

Anbefales ikke.

Lege: Monica Nilsdatter Nyquist Skrevet

Nytter ikke at man får time kjapt når hun ikke hører på problemene. Har du flere plager blir hun irritert og rusher igjennom, og gidder ikke å høre på deg. Må også alltid hente en kollega fordi hun selv er usikker på ting. Har nå byttet fastlege.