Om vurderingeneSiste vurderinger av Tannlege Bente Åsnes AS
Den beste tannlegen som finnes :)
Tannlege: Bente Åsnes SkrevetBente Åsnes er alltid superhyggelig, omtenksom, morsom og profesjonell. Hun lytter til pasienten og gir bra behandling. Første gangen jeg var hos henne, var det 10 år siden sist jeg hadde vært hos en tannlege, og jeg var nervøs for at hun skulle bli streng grunnet det(som mange tannleger kan bli). Men da hun fikk vite det, sa hun bare: Jaja, tiden flyr. Et annet eksempel er da jeg ville hun skulle file ned visdomstennene litt da jeg fikk sår på tunga av de. Hun sa at de egentlig ikke så så skarpe ut, men at det viktigste var hvordan jeg opplevde det, og hun filte de ned. Sekretæren hennes er også superhyggelig, morsom og profesjonell.
Med Bente som tannlege, bytter du henne aldri bort
Tannlege: Bente Åsnes SkrevetKom over henne tilfeldig for noen få år siden da jeg hadde litt å ta igjen etter noen få år, og hadde ingen fast tannlege den tiden. Ble anbefalt henne av samboer som har brukt henne i mange år. Uten overdrivelse er hun meget dyktig og stø på hånden, rolig og absolutt profesjonell. Meget behagelig. Sliter man med tannlegeskrekk så anbefales hun på det sterkeste. Tror ikke det er mulig å finne noen bedre. Av de tannleger jeg har hatt på drøye 40 år så blir Bente aldri skiftet ut så lenge hun har praksisen sin. Får man et umiddelbart problem får man så langt det er mulig klemt inn en rask time også. Foreslår også mest økonomiske løsning som er tilrådelig hvis det står om alternativer. Renslig og pent lite lokale og hyggelig tannlegesekretær. Meget velfortjent toppscore
Beste tannlegen jeg vet.
Tannlege: Bente Åsnes SkrevetBente er en tannlege som er profesjonell, men likevel personlig. Man føler seg godt i ivaretatt hos Bente. Hun skjønner også at tannlege er dyrt og prøver å gjøre det så rimelig hun kan når det er større ting hun må gjøre. Vil ikke bruke andre.
Dyktige Bente!
Tannlege: Bente Åsnes SkrevetDyktig, sympatisk, empatisk, lydhør, kunnskapsrik, behagelig osv etc mm.....
Kommer aldri til å bytte tannlege!
Den beste
Tannlege: Bente Åsnes SkrevetHer er det bare en ting å si, bedre kan det ikke bli. Blid, hyggelig, forståelsesfull og dyktig. Veldig fornøyd.