Brattlikollen Legesenter

Sandstuveien 60 A 1184 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Brattlikollen Legesenter

Uinteressert lege som ikke tar kronisk sykdom på alvor

Lege: Henrik Strand Gulbrandsen Skrevet

Denne legen opplevde jeg meg dømt av fra jeg kom inn døra første gang. Da var jeg langtidssykemeldt, og han virket lite interessert i å ha meg på timer. Han var hyggelig nok i personlige møter, men stengte muligheten for at jeg kunne bestille timer digitalt, til tross for at jeg stod i vanskelig situasjon med kroniske helseutfordringer. Jeg har bare vært hos han et par ganger, ellers har all kommunikasjon foregått på meldinger med overflatiske råd, som jeg allerede hadde funnet fram til selv. Jeg måtte oppsøke privatleger for å få hjelp, og de var alle oppgitt over at jeg ikke hadde en fastlege som tok tak og holdt i trådene. På kontoret sa de at legen ikke ønsket masete pasienter og derfor stengte tilgangen for timebestilling for dem som ville ha time ofte. Dette ga ikke mening, siden jeg bare har vært hos han et par ganger og har lite tid til legebesøk. Astma hadde han ikke greie på, og jeg har vært undermedisinert i lang tid, siden jeg ble overlatt helt til meg selv. Jeg opplevde det som vanskelig å bestille time hos han, siden jeg følte meg som en lite ønsket pasient. Fraråder alle med kroniske helseplager å gå til denne legen. Om du bare trenger en sykemelding og ikke ønsker ordentlig oppfølging, er han grei. Og han er hyggelig nok face to face, men det tar han seg sjelden tid til, og han har for lite kunnskap om kroniske lidelser. Han tilbyr lettvinte løsninger. Dette har bidratt til at jeg ikke har fungert i lang tid, og jeg har følt meg som min egen fastlege. Noe som er uholdbart når man er blitt veldig syk.

Tar alle problemer på alvor

Lege: Henrik Strand Gulbrandsen Skrevet

Jeg har hatt en svært positiv opplevelse med Henrik som fastlege. Han tar alle problemer på alvor og er lett å kommunisere med. I motsetning til enkelte kommentarer, har jeg opplevd at han alltid spør om jeg trenger sykemelding når det er nødvendig. Han er toppers!

Dyktig og sympatisk

Lege: Henrik Strand Gulbrandsen Skrevet

Rask, effektiv og dyktig. Jeg er en eldre pasient og setter pris på hans ungdommelige væremåte. Glad jeg byttet og godt å ha en ung fastlege som jeg kan ha resten av min levetid.

Anbefales ikke.

Lege: Henrik Strand Gulbrandsen Skrevet

Det eneste som var bra med Gulbrandsen, er at han henviser deg videre til spesialister, men det er fordi han ikke viste noe om min sykdom. Jeg fikk ikke noe kontakt med legen, fordi når jeg spurte han om noe, så forsto jeg at han var usikker.

ung og uerfaren

Lege: Henrik Strand Gulbrandsen Skrevet

Første time hos han virket han ganske bra, men allerede andre time måtte jeg heve stemmen for å få sykemelding med brukket finger. Og jeg er 57 år og har en sånn jobb at jeg bruker fingrer og armer i jobben. Så jeg synes han er for ung og uerfaren. Jeg har byttet til en ny lege. Tror Stand Guldbrandsen er en lege for unge pasienter. Det virker som han er redd å gi sykemelding.