Brattlikollen Legesenter

Sandstuveien 60 A 1184 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Brattlikollen Legesenter

Kunnskapsrik og omsorgsfull

Lege: Marthe Kilde-Arctander Skrevet

Lytter og har et stort ønske om å hjelpe sine pasienter til å få det bedre. Jeg er veldig takknemlig for god oppfølging.

mangelfull kommunikasjon

Lege: Else Camilla Angell Sekne Skrevet

Helt greit å få time og vennlige legesekretærer og sykepleiere på Legekontoret. Else Sekne er ikke god til å lytte og kjapp i konklusjonene. Tar prøver og viser de ikke noe hjelper det ikke om plagene er store. Kanskje hun trenger å 'ha kjemi' med pasienten for å være til hjelp. Jeg tror at for enklere ting og i de tilfeller hun oppfatter problemstillingen kan hun være god.

Kunnskapsrik og human lege

Lege: Else Camilla Angell Sekne Skrevet

Skriver på vegne av min far.
Mitt inntrykk av Dr Sekne er at hun er ryddig, grundig, og ser helheten bak pasienten

Her er det kontordamene som bestemmer

Lege: Henrik Strand Gulbrandsen Skrevet

Jeg var hos lege Henrik Gulbrandsen 6.juni. Jeg fikk Frikort 30.mai. Jeg viste Frikortet i resepsjonen. Henrik ville ikke se Frikortet. Han sa at han stolte på meg.
Jeg fikk inkassovarsel og betalte innen fristen. Kr 266
Jeg ringte opp og var ergerlig på at det hadde gått til inkasso.
Jeg fikk beskjed om å bytte fastlege. De kunne ikke ha noen som var misfornøyd der. Sorry Henrik. Nå som jeg hadde begynt å like deg.
Jeg ser på pengene som tapt.
Jeg har byttet fastlege til en på Best Helse.

Dette må være Norges beste legekontor!

Lege: Henrik Strand Gulbrandsen Skrevet

Min fastlege var på ferie og jeg fikk hastetime til hennes kollega Henrik Strand. La meg bare få si at også her fikk jeg alldeles fantastisk flott hjelp og hvor Henrik Strand tok seg god tid, svarte betryggende og nøye på alle mine spørsmål! Jeg kjente faktisk ingen ting av føflekkene som med stødig hånd ble fjernet! Vil gi alle som har behov for fastlege og trolig Norges beste legekontor min anbefaling også til Henrik Strand ☆☆☆☆☆☆

En stor takk også til legesekretæren for blodprøve som jeg ikke kjente i det hele tatt!