Legegruppen Manglerud

Plogveien 6 0679 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Legegruppen Manglerud

Verdens BESTE lege

Lege: Nadim Latif Skrevet

Jeg har lest noen av vurderingene andre har skrevet om min fastlege, og kjenner meg overhodet ikke igjen i det som blir sagt. Jeg har hatt ham som fastlege i over 10 år, og i løpet av alle disse årene har jeg aldri opplevd ham som verken arrogant, lite lyttende eller uinteressert, slik enkelte påstår.
Tvert imot jeg har alltid blitt møtt med respekt, forståelse og en ekte interesse for hvordan jeg har det. Han er en lege som virkelig kan faget sitt, tar seg tid til å lytte, og gir gode, trygge råd. Han har hjulpet meg hver gang jeg har hatt behov for det, og jeg føler meg alltid sett og tatt på alvor hos ham.
Det er viktig for meg å få frem at min erfaring er helt motsatt av det noen andre skriver. Jeg kan med hånden på hjertet si at han er en fantastisk fastlege som jeg anbefaler på det sterkeste, og som jeg er veldig takknemlig for å ha.

Styr unna

Lege: Nadim Latif Skrevet

En mer arrogant og frekk lege finner du kanskje ikke. Han tar ting svært lett og bryr seg nærmest ikke om deg og dine problemer. Å lytte til pasientene sine veit han ikke hva betyr i tillegg til at han raskt vil ha deg ut av kontoret sitt, han har til og med sagt at han ikke kan gi mer enn 10 min til meg fordi han har andre pasienter som har det verre enn meg. Vil aldri anbefale en useriøs og sinnsykt frekk lege som Latif til noen!!!

Solid fastlege

Lege: Harald Eik Løvland Skrevet

Som kroniker er det viktig med en lege hvor tillit går begge veier.

Jeg har hatt Løvland som fastlege siden tidlig 90-tall, og selv om jeg siden har flyttet ut av Oslo har jeg beholdt Løvland som fastlege.

Faglig dyktig og lyttende, føler meg alltid godt i ivaretatt. Henviser raskt videre ved behov uten å skulle «se det an» i det uendelige.

Mer arrogant lege skal du lete lenge etter

Lege: Nadim Latif Skrevet

Har aldri møtt en mer arrogant type. Enten vet han ikke bedre vdr sine pasienter, eller så gidder han bare ikke. Begge deler er eventuelt like ille.
Styr unna.

Omtenksom lege

Lege: Mary Dayana Ragulan Skrevet

Omtenksom lege som bryr seg og som det er lett å snakke med. Hun fulgte meg opp på en veldig god måte da jeg var sykemeldt og var en god støtte.