Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Legegruppen Manglerud
Omtenksom lege
Lege: Mary Dayana Ragulan SkrevetOmtenksom lege som bryr seg og som det er lett å snakke med. Hun fulgte meg opp på en veldig god måte da jeg var sykemeldt og var en god støtte.
Snakker mye uten og riktig hjelpe
Lege: Harald Eik Løvland SkrevetTar litt lett på ting viker som om han vil bli ferdig med deg forte mulig man blir ikke hørt når man kommer med det samme problemet gang på gang og får først hjelp når ens egen leger har fri
Kanskje på tide og la en ny lege få komme til som er litt mere nysgjerrig og litt mer ivrig i og finne ut hva den enkle feiler
Har ellers vært fornøyd med ham men de siste 5-10 år syndes jeg at han bare er på jobb for moro skyll
Og ikke for de som kommer for å få hjelp
Og jeg oppsøker ham ikke så ofte
1-2 gange i året og da forvente man og få litt hjelp
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Harald Eik Løvland SkrevetLøsningsorientert og behjelpelig på alle måter er alltid hyggelig. Han har vært fastlegen min i mange år.
Beste fastlegen jeg har hatt!
Lege: Nadim Latif SkrevetJeg har hatt Nadim i 14 år. Nå jeg har flyttet til Dal og jeg har valgt å ikke bytte fastlege fordi jeg er så fornøyd. Han er nøye i jobben sin, og henviser videre når det er behov. Jeg kjenner meg ikke helt igjen i at han er arrogant. Han er svært intelligent og vet hva han holder på med. Anbefales
Omsorgsfull og til å stole på
Lege: Chikomborero Linnea Benedicte Skjævesland Shumba SkrevetHar du Linnea som fastlege har du skutt gullfuglen. Hun følger opp på en unik måte og ser meg som person. En fantastisk fin lege og person!