Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Legegruppen Manglerud
Dyktig og fantastisk lege
Lege: Nadim Latif SkrevetHar hatt Latif som fastlege i mange år og han er utrolig dyktig, alltid lyttende, har god tid, selv om han har det travelt så har han alltid tid og får deg alltid til å føle deg viktig.
Fantastisk flink og kunnskapsrik lege som tar deg på alvor. Er det noen som virkelig bryr seg om sine pasienter er det han! Sender videre til spesialist om nødvendig og forklarer ting på en måte som alle kan forstå.
Anbefales på det sterkeste. Man kan alltid stole på å bli møtt med et smil og få den hjelpen man trenger. Han er utrolig flink i jobben sin.
Den beste legen jeg har hatt.
Frekk og uhøflig
Lege: Nadim Latif SkrevetHar pratet med denne legen 1 gang, da min fastlege var i ferie. Uhøflig, frekk og avbrøt meg. Da jeg aldri har pratet med legen før, så håper jeg det er ett resultat av andre problemer som han får ordnet opp i. Jeg har aldri møtt en så lite hyggelig person i norsk helsevesen.
Medmenneskelig og lett å prate med.
Lege: Mary Dayana Ragulan SkrevetEn fantastisk fastlege som får deg til å føle deg sett og ivaretatt. Hun ser deg som individ og ikke en av mange på hennes liste.
Dårlig hukommelse?
Lege: Mary Dayana Ragulan SkrevetVed første konsultasjon med Mary hadde vi en god samtale over mine helse problemer. Jeg ble satt opp på ny time uka etter der vi skulle prate om henvisning til spesialist. Da jeg møtte på timen husket hun ikke hvorfor jeg var der, eller hadde notert ned fra sist konsultasjon. Gikk gjennom det samme på ny igjen der jeg skulle bli henvist for mine plager. Etter lang tid og jeg ikke hørte noe bestilte jeg ny time for å høre om ventetid og oppfølgning pr tlf. Fikk høre det tok tid men satte meg opp på ny time for oppfølging. Igjen (!) Da jeg møtte opp kunne hun ikke huske hva vi avtalte og var helt uforberedt på hvorfor jeg var der, men det finnes da jorunal. En lege bør vel føre journal etter hver konsultasjon og være forberedt på hva det dreier seg om? Trodde dette var ganske elementert for en lege. Så kjenner meg igjen i mye av overnevnte anmeldelse, der det er som å ha en koselige samtaler men der det er lite oppfølgning eller referat fra hver konsultasjon. Jeg synes hun er hyggelig og lyttende men det hjelper lite om det ikke blir etterfulgt av handling eller avtaler som ikke blir fulgt opp. Jeg har veldig lyst å se hva som har blitt skrevet etter hver konsultasjon siden jeg alltid må « gå igjennom det samme» gang på gang. Og føler havner på stedet hvil etter flere timer med henne. Håper virkelig det blir en endring i dette, men vurderer å skifte lege.
Mye rot og med manglende samsvar mellom ord handling
Lege: Mary Dayana Ragulan SkrevetMitt første møte med Mary var udelt positivt og jeg oppfattet henne som jovial og vi ble enige medisinbruk og veien videre. Etter dette har vi hatt 5 konsultasjoner der det kan virke som om hun ikke fører journal eller husker det vi har enes om. Det føles som å rykke til start der jeg hver gang må gå igjennom og forklare de samme medisinske temaene på nytt hver eneste gang. Så sist gang stilte jeg spørsmål om hun førte journalføring siden det er som å gå til en ny « vikar « lege og fremlegge det samme på nytt og på nytt der vi ikke kommer videre. Dette oppleves som veldig slitsomt. Så på tross av at hun alltid er enig og hyggelig hjelper det ikke om det blir bare ord, men lite handling der hun ikke husker det vi ble enige hver gang.