Legegruppen Manglerud

Plogveien 6 0679 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Legegruppen Manglerud

Meget dyktig lege.

Lege: Nadim Latif Skrevet

Latif er en av de dyktigste legene jeg vet om. Jeg er selv helsepersonell og omgås mye med leger og annet helsepersonell. Hans vet hva han snakker om , bryr seg om pasientene , gjennomfører alle undersøkelser som skal til, for å fastslå diagnoser. Han er bestemt og selvsikker som lege noe som gjør det trygt for pasienten å lytte og gjøre som legen sier. Han følger deg godt opp, og har svaret på alt. Aldri vært borti noen som er så flinke og interesserte i yrket sitt som han. Beste ved denne legen er at han tar seg tid til å lytte til sin pasient. Anbefales på det sterkeste.

IKKE SETT OG FORSTÅTT!

Lege: Harald Eik Løvland Skrevet

Denne legen fikk meg til å føle meg værre når jeg gikk ut fra kontoret hans en før jeg gikk inn. Jeg gikk ut med følelsen av å ikke ha blitt hørt og forstått. Litt på en sånn måte at jeg ikke var så syk som jeg beskrev at jeg var. Jeg fikk bare beskje om at jeg er ung, og trenger ikke bekymre meg. Sånn skal det ikke være! Jeg har vært syk i 4 år og det og bli tatt på alvor i en sårbar periode det er alfa omega. Jeg anbefaler ikke denne legen til noen. Han kom med mye kunnskap om alt han har lært,og jeg kom ikke frem til ordet. Vi har en kort tid inne på kontoret, og der følte jg også at han ville kunn høre sin egen stemme. Not good :`/

Flink og grundig lege!

Lege: Nadim Latif Skrevet

Jeg anbefaler denne legen. Han undersøker deg godt og grundig.
Han kontakter deg på minjournal og ønsker at du bestiller time, dersom det er noe han vil undersøke nærmere.

Fantastisk lege!

Lege: Nadim Latif Skrevet

Dr. Latiff har vært min fastlegen gjennom mange år. Han har alltid tatt seg tid til å lytte, samt veilede meg :-).
Du er heldig som får han som fastlege

Mest professionella läkaren jag har varit hos!

Lege: Nadim Latif Skrevet

Även fast mina symptom var relativt vanliga så tog han mig väldigt seriöst och visade att han ville mitt bästa. En väldigt pedagogisk läkare som förklarar alla begrepp så att han kan vara säker på att man förstår.