Legegruppen Manglerud

Plogveien 6 0679 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Legegruppen Manglerud

Dr. Løvland

Lege: Harald Eik Løvland Skrevet

Han er en fantastisk dyktig og en lyttende lege som jeg har 100 % tillitt til. Vel så må vi vente, men det er for at han faktisk tar seg tid til og snakke med meg.

Serviceinnstilt

Lege: Nadim Latif Skrevet

Latif er meget serviceinnstilt og effektiv, og er mye mer fleksibel enn det jeg vil forvente av en offentlig ansatt lege. På tross av at han har en av Oslos største kundemasser, opplever jeg det som enkelt å få time med fleksible åpningstider (så man slipper å ta seg fri fra jobb) og han tar seg god tid. Anbefales på det sterkeste.

Lang ventetid

Lege: Nadim Latif Skrevet

Alltid 20-30 minutter forsinket. Sist satt jeg over 1 time og ventet, selv om jeg hadde timebestilling.

Dr. Latif virker interessert, er veldig hyggelig og lyttende, men kommer med for vage og mangelfulle tilbakemeldinger, spesielt rundt resultater på prøver. Kunne fulgt opp bedre, og gitt konkrete og detaljerte tilbakemeldinger.

Jeg ser at Dr. Latif har over 2400 pasienter. Kanskje det er fler enn han klarer å følge opp?

Kompetent, svært inkluderende og vennlig

Lege: Nadim Latif Skrevet

Jeg opplever Nadim Latif som svært kompetent, inkluderende og vennlig. Han virker oppriktig interessert, og han følger opp på en god og tilfredsstillende måte. Han forklarer sammenhenger og kommuniserer på en enkel og forståelig måte.

Dårlig.

Lege: Harald Eik Løvland Skrevet

Løvland har vært min lege siden tidlig nittitallet. Jeg har en stund nå slitt med mye sykdomsplager, men får beskjed om at det er ingen grunn til at en så ung person skal være syk, så jeg føler meg ikke hørt eller tatt seriøst. I tillegg må man alltid vente mellom ihvertfall 30-60 minutter på venterommet. Og da man først kommer inn til legen, og ikke får stort mer enn 5 minutter, så bruker han gjerne tiden på å snakke, og da får jeg ikke spurt om det jeg faktisk kom for. Svært skuffet, så nå bytter jeg fastlege.