Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Legegruppen Manglerud
Oppdatert og imøtekommende lege
Lege: Harald Eik Løvland SkrevetLøvland har pasienten i fokus hele tiden. Han lytter og tar pasienten på alvor. Flink til å følge opp og sjekke opp. En gang jeg hadde betennelse på øyet dobbeltsjekket han med en spesiallist på Ullevål får å være sikker på at jeg fikk riktig behandling. Dette er en lege du kan stole på.
Bra lege!
Lege: Harald Eik Løvland SkrevetUansett hvor mange som satt utenfor å ventet, så hadde han tid å høre på meg.
Ærlig og positiv lege, som ofte kom med historier for at man ikke skulle føle seg så ille. Byttet pga flytting, men skulle gjerne hatt han igjen som lege. Tar pasienten seriøst.
Humørsyk
Lege: Nadim Latif SkrevetJeg kan ikke akkurat si at det er den beste legen jeg har hatt, men heldigvis er jeg ikke der så ofte. skal helst ikke motsi han for han er en hissigpropp, men er han i godt lynne er han alle tiders
stressa lege
Lege: Nadim Latif Skrevetstressa, men flink lege. Har altfor mange pasienter, så jeg må vente veldig lenge på å få time. Har ofte dårlig tid opplever jeg.
En av de beste legene jeg har hatt
Lege: Nadim Latif SkrevetNadim er en stødig pilar å komme til. Han utvister stor forståelse for uansett grunn. Jeg føler at han oppriktig tar meg på alvor, selv om kanskje jeg føler at det er "teit" eller "unødvendig". Det eneste som er litt dumt er at det er lang ventetid for å få vanlig time, hvis ikke må man komme på akutt-time, noe som ofte har veldig lang ventetid. De praktiserer ikke kølappsystemet, så ofte opplever jeg at folk "sniker", så det blir litt småkjegling om hvem som skal inn. Ikke så optimalt når man er i full jobb og studier. Men det er altså det eneste jeg har å utsette på selve legekontoret. Når man nå først kommer inn til Nadim er det bare velstand!