Sagene lokalmedisinske senter

Vitaminveien 4 0485 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Sagene lokalmedisinske senter

Fantastisk lege!

Lege: Helene Østerås Skrevet

Tar pasienten på alvor, og hjelper med å finne løsninger. Beste legen jeg at hatt!

Fantastisk lege, og et fantastisk medmenneske

Lege: Gøril Guttormsen Sollie Skrevet

Har hatt Grøril som fastlege i noen år , før hun gikk ut i mamma-permisjon. Hun hjalp meg utrolig mye, hun bygde meg opp som person og tok alle mine bekymringer på alvor. Var aldri et problem å få time hos henne, og hun sendte deg ikke ut fra kontoret før hun var sikker på at du hadde forstått, og gikk derifra med alle dine spørsmål besvart. Ringte man henne, ringte hun alltid tilbake etter stengetid. Utrolig vakkert og gjennomgodt menneske! Anbefales på det sterkeste! Hun har nå en vikar mens hun har mamma-permisjon, Dr. Halvor Lund- som er en mannlig utgave av Gøril. Han går over seg selv for å hjelpe sine pasienter. Og ikke minst må sykepleierstaben på Sagene Lokalmedisinske senter roses opp i skyene, der står virkelig medmenneskelighet og forståelse høyt i kurs.

En god fastlege

Lege: Gøril Guttormsen Sollie Skrevet

Har et behagelig vesen og har vært en god fastelge. Bytter nå grunnet flytting, men har vært fornøyd. Det eneste er at det kan være vanskelig å få time hos henne da hun tydeligvis ikke jobber 100% og får da isteden turnusleger (som har varierende kvalitet).

DEN ABSOLUTTE BESTE LEGE!!

Lege: Gøril Guttormsen Sollie Skrevet

Jobber for hardt.Burde ta seg tid til seg selv.Ellers har vi bare posetive opplevelse om legen og kontoret.

Tommel opp!

Lege: Helene Østerås Skrevet

Endelig en lege som følger deg opp.
Jeg har ikke møtt henne, men hun følger alltid opp blodprøver og konsultasjoner. Flinke turnusleger/vikarer når hun ikke er der. For en ung person med kronisk revmatisk sykdom er det betryggende og alltid vite at du blir fulgt opp. Hun ringer deg og sender brev hvis hun ser noe utenom det vanlige på blodprøver og hun kontakter spesialister eller andre avd. du behandles hos for råd. Hun strekker seg langt for at DU skal ha det bra! Sykepleierne og sekretærene er også supre! Anbefaler Sagene Lokalmedisinske senter på det varmeste.