Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sagene lokalmedisinske senter
Profesjonell, empatisk og punktlig
Lege: Liv Risvold Vikan SkrevetVeldig fornøyd med Liv. Jeg har vært borti en del fastleger og andre leger, og det kan være fullstendig skivebom å bytte fastlege.
Dette er min første kvinnelige fastlege, hvorfor har man fordommer mot det? Aldri noe tull eller rot, veldig trygg å forholde seg til, vet når hun skal henvise videre, presis og punktlig.
Dr. Vikan tar seg faktisk god tid dersom det er nødvendig, selv om hun garantert har alt for mye å gjøre.
Dersom du vil bytte til Liv, tror jeg du må bytte raskt eller belage deg på svært lang kø.
Annet om legekontoret: Ser noen har klaget litt på andre ansatte eller sekretærer, jeg har ikke hatt noe dårlige erfaringer. Generelt en veldig ryddig gjeng. Kan være lang ventetid dersom du må ringe til legekontoret - dette bør du unngå på generell basis.
Alle leger og turnusleger og hvilke dager de jobber ligger på legekontorets nettsider. Enkelt å forholde seg til.
10/10.
Empatisk
Lege: Liv Risvold Vikan SkrevetLiv er vennlig, sympatisk og kunnskapsrik. Hun er veldig behagelig å være rundt og jeg har full tillit til henne. Føler meg godt ivaretatt.
Hyggelig og kunnskapsrik
Lege: Gøril Guttormsen Sollie SkrevetEr utrolig fornøyd med å ha Gøril som fastlege. Hun lytter, stiller spørsmål og er god til å kommunisere hva hun tenker. Hun er omsorgsfull, føler meg trygg og ivaretatt når jeg er hos henne.
Grundig og trygg
Lege: Gøril Guttormsen Sollie SkrevetEn særdeles hyggelig og imøtekommende lege. Empatisk og god til å lytte. Føler meg veldig trygg på hennes vurderinger og får gode råd.
fantastisk lege
Lege: Helle Lee Elena Beck Figenschow SkrevetLee er kjempeflink både faglig og spesielt når det gjelder kommunikasjon. Får meg til å føle meg trygg og ivaretatt. Anbefales.
Hun har foreløpig ikke ordning med å bestille time på nett, håper det kommer etter hvert.