Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sagene lokalmedisinske senter
Kjempebra
Lege: Helene Østerås SkrevetKjempegod lege. Tar seg tid til pasienten. Er god å snakke med og er flink til å forstå mennesker. Dyktig og tar deg på alvor.
Trygg og hjelpsom
Lege: Arne Olav Sjøtun Fagermoen SkrevetJeg har hatt han som fastlege i noen år nå og jeg opplever han som veldig trygg, ute etter å hjelpe og en som tar meg seriøst samtidig som han stiller gode spørsmål for å finne ut spesifikt hva som trengs. Det er ofte lang ventetid dersom jeg prøver å bestille time på nett men når jeg har ringt og trengt hjelp med noe raskt så har jeg alltid fått time enten på dagen eller dagen etter.
Fantastisk!
Lege: Arne Olav Sjøtun Fagermoen SkrevetArne Olav er akkurat slik en moderne lege bør være: lyttende, empatisk, kunnskapsrik og ikke minst; ydmyk og åpen i forhold til hva han ikke kan. Hele familien vår (to små barn) har gått hos ham. Stor sorg blant små og store da vi flyttet og måtte søke ny fastlege. Vi lette med utgangspunktet: Hvor i vårt nye område finner vi en kopi? ;)
Flink Lege
Lege: Gøril Guttormsen Sollie SkrevetHun lytter og er kunskapsrik og har godt humør, handlekraftig , og tar seg veldig god tid til pasienten når en har time ... har bare gode opplevelser og erfaringer med henne ;)
Beste legen jeg har hatt!
Lege: Helle Lee Elena Beck Figenschow SkrevetBeste legen jeg har hatt, tar seg god til å ser behov før jeg ser dem selv. Føler meg trygg med hennes kunnskap.