Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Alpha Legegruppe
Anders lysøe
Lege: Navneet Singh SkrevetDu er mye flinkere fastlege enn tatjana husker du meg fra 2021 jeg tenkte vi kunne prate om asperger forening ha fin dag jeg kommer innom snart en dag det passer vennlig hilsen (navn fjarnet av moderator)
Dårlig arbeid!
Lege: Navneet Singh SkrevetSom pasient hos Dr. Singh forventer jeg normal oppfølging. I dag sviktet systemet hos Alpha Legegruppe, og jeg fikk ikke tilsendt resept på Cipramil selv om jeg sendte 2 meldinger på Pasientsky. Når blir jeg gående uten medisin i 4 dager. Dette er for dårlig!
Fantastisk fastlege
Lege: Anna Maria Persvold SkrevetHar hatt dr Persvold som fastlege i over 20 år, og er meget godt fornøyd. Hun er dyktig, empatisk og ikke minst opptatt av å finne de beste løsningene og behandlingene.
Tilgjenglighet
Lege: Haroon-Ur Rashid SkrevetJeg har vært pasient hos Dr. Haroon-Ur Rashid i flere år, og jeg kan med hånden på hjertet si at han er en av de beste legene jeg har hatt. Dr. Haroon-Ur Rashid er alltid grundig, tålmodig og lytter nøye til mine bekymringer. Jeg føler meg virkelig ivaretatt hver gang jeg er på besøk. Han tar seg tid til å forklare diagnoser og behandlingsalternativer på en forståelig måte, noe som gir meg en stor trygghet. I tillegg er kontoret alltid godt organisert, og jeg har aldri hatt problemer med å få time raskt. Jeg setter stor pris på den profesjonelle og varme omsorgen jeg mottar, og vil uten tvil anbefale Dr. Haroon-Ur Rashid til alle som trenger en pålitelig og dyktig fastlege.
Flink lege
Lege: Ellen Sofie Thorsen SkrevetEn oppegående lege som tar deg på alvor og prøver å finne løsninger som er best for deg.
Veldig lett å snakke med. Føler meg fortrolig med henne.