Alpha Legegruppe

Asperudveien 67 1255 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Alpha Legegruppe

Flink og trygg fastlege

Lege: Ellen Sofie Thorsen Skrevet

En svært flink fastlege som etter min vurdering er den beste. Hun bryr seg om deg og tar seg tid for å høre på deg. Savnet henne mens hun hadde vikarlegen sin. Kunne ikke hatt noen bedre enn henne.

Trygg og kunnskapsrik

Lege: Ellen Sofie Thorsen Skrevet

Det var helt fantastisk å komme til Ellen og føle seg ivaretatt igjen :-) Det har jeg ikke vært hos vikaren i Ellen sitt fravær.

Trygg, sympatisk og meget dyktig.

Lege: Anna Maria Persvold Skrevet

En fantastisk jordnær lege. Slike leger skapes ikke idag . Hun har god kunnskap og er en meget vennlig lege man kan åpne seg til . Man føler deg tatt godt imot. Hennes råd og veiledning er upåklagelige og takket være hennes gode evne til å lytte til sine pasienter og få dem til å åpne seg i den ærlige retning . Så blir det en lettere , bedre og sunnere diagnose / medisin man benytter seg av . Takk til deg .

Veldig bra!

Lege: Ellen Sofie Thorsen Skrevet

Ellen er fink, ryddig og omtenksom. Det blir veldig hyggelig når hun kommer tilbake fra permisjon, men jeg kommer også til å savne vikaren. Han har vært helt fantastisk, og jeg har følt meg godt ivaretatt i Ellens fravær. Håper han kan bli på Alpha.

Ikke fornøyd

Lege: Ellen Sofie Thorsen Skrevet

Vikaren Ermin; Jeg opplevde legen som særdeles uhøflig, veldig usikker og ufaglig.

Han er alltid stresset og har sjelden mer enn Max 10 min til rådighet. Dette går utover kvaliteten og er alvorlig.

Dette er uten tvil det dårligste jeg noen gang har hatt.