Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Alpha Legegruppe
Har for mange pasienter
Lege: Ellen Sofie Thorsen SkrevetVannsklig å få kontakt med, aviser pasienter hvis de ikke ringer kl 0830 sharp. Har benyttet både SMS tjeneste for timebestilling og respet men blir avvist.
Ber pasienter som er syke gå til legevakt fordi de ikke har tid. Fraråder derfor alle å benytte dette legenteret.
Etter vår mening ser det ut som resepsjonstjenesten har fått innstrukser som ikke følger fastlegeordningen.
Trygg og lyttende
Lege: Navneet Singh SkrevetFlink til dialog. Tar meg på alvor. Kunnskapsrik. Flink til å henvise til undersøkelser. Hatt ham som fastlege i mange år.
En lege som oppfyller alle kriterier
Lege: Anna Maria Persvold SkrevetEt imøtekommende, lyttende menneske som jeg er så heldig å ha fått som fastlege. Hun er dyktig rent faglig, og kommer ikke med lettvinte løsninger. Virkelig en lege å stole på. 100% fornøyd.
Nær, seriøs, forståelsesfull, effektiv
Lege: Ellen Sofie Thorsen SkrevetBle flyttet over til Ellen Sofie da min tidligere fastlege ble sykemeldt. Har ikke følt behov for å bytte tilbake. Ellen Sofie har en god tone, lytter, er forståelsesfull og nær. Hun husker pasientene sine godt og spør ofte etter barna, når jeg kommer på time for meg selv. Har også godt håndlag med barn.
Hun er presis og effektiv, men har likevel god nok tid til det som skal gjøres. Flink til å henvise videre når hun føler at en spesialist kan hjelpe bedre enn hun kan selv. Anbefales varmt :)
Andre leger bør lære av Ellen
Lege: Ellen Sofie Thorsen SkrevetEn veldig pålitelig og omsorgsfull lege.
Hun har tid tid til å høre på sine pasienter.
Har øyekontakt med sine pasienter og er en god lytter.
Er presis...
Anbefales på det sterkeste :)