Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Alpha Legegruppe
ok,grei nok,men føler ikke at jeg blir lyttet til
Lege: Navneet Singh SkrevetStressende sted,for syke mennesker. En tv som står på med enten tegnefilm for barn eller nyheter som går om og om i gjen.
Føler ikke at jeg får den servicen jeg ønsker meg.
et venteværelse som er så ubehagelig varmt på sommeren at man føler seg uvel.....
Legen er grei nok. Men kontorfasilitetene er fryktelig dårlige !!
Lege: Navneet Singh SkrevetNå går jeg sjelden til lege, så kanskje derfor jeg ikke bryr meg om å skifte. Navneet Singh er en grei person, og virker både hyggelig og forekommende, men har det fryktelig travelt..
Legesenteret er ett kapittel for seg selv. Totalt og håpløst ubrukelige kontorer som gjør det ytterst stressende å være både pasient, og jeg vil tro også ansatt som jobber der...
Veldig god lege
Lege: Anna Maria Persvold SkrevetDr. Persvold er en fantastisk lege, men dessverre er hun ute i permisjon, minst ut 2013. Vikaren Dr. Kolman har jeg ingen tillit til. Hun har null peiling på svangerskapsomsorg, og jeg føler at hun helst vil ha meg ut av kontoret fortest mulig. Hennes faglige kunnskaper virker å være langt under middels. Fraråder folk å bruke henne som fastlege. Selv har jeg byttet fastlege.
flink lege
Lege: Anna Maria Persvold Skrevethun tar problemene på alvor. byttet til henne for et halvt år siden, fordi den andre legen tok ikke problemet mitt på alvor. hadde en time hos henne og ble sendt direkte til spesialist. det eneste negative er at hun bare er der noen ganger i uka og ikke alle vikarene hennes er like dyktige. men Anna maria persvold er en lege jeg vil anbefale!
Dyktig lege, elendig senter
Lege: Anna Maria Persvold SkrevetVeldig fornøyd med de gangene jeg har vært hos denne legen. Ikke alltid lett å få komme på akuttime, men får da som oftest time hos en kollega. Vil ikke si at den løsningen er optimal, men må man, så må man.
Blir tatt på alvor hos Anna. Hun er tillitsvekkende og hyggelig.
Senteret trenger oppussing og bedre løsninger for kundebehandling.