Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Alpha Legegruppe
En veldig god fastlege
Lege: Ellen Sofie Thorsen SkrevetEllen er en svært stødig og hardtarbeidende fastlege, lytter, følger opp og kjenner sine pasienter. Selv om det er vanskelig å få en timeavtale hos henne, følger hun opp e konsultasjoner.
Very nice 🙂
Lege: Ellen Sofie Thorsen SkrevetA very nice and positive person. Professional help and advice.Quick diagnosis and comprehensive explanation of the treatment sequence.
Fantastisk !
Lege: Ellen Sofie Thorsen SkrevetDr.ellen Thorsen er en av de beste legene jeg har hatt. Hun tar seg tid å er veldig tålmodig, da jeg ser meg selv som en litt krevende pasient, så alt i alt kommer vi til en løsning og hun hører på deg når du prater med hun. Vikar legen hennes derimot, abid, sommeren 2023 er noe av den verste jeg har vært borti så utålmodig, frekk og så lite imøte kommende , aldri møtt en som er så nedverdigende som hun. Gleder meg til dr.ellen kommer tilbake fra ferie:)
En flink og hyggelig lege.
Lege: Haroon-Ur Rashid SkrevetHei. Jeg anbefale min fastlege.Han er snill og hører på pasienter, alltid med god Humør . [Navn fjernet av moderator]
Ivaretagende
Lege: Navneet Singh SkrevetJeg har hatt mange utfordringer, både fysisk og psykisk, og det er kun Singh jeg føler jeg har kunne stole på at jeg blir tatt vare på i forhold til resten av helsevesenet. Han viser empati og forståelse, og står på for å yte best mulig hjelp.