Om vurderingeneSiste vurderinger av Stortingsgaten Tannlegeklinikk
Veldig bra !!
Tannlege: Kyrre Grøstad SkrevetKyrre er de. Beste tannlegen jeg har hatt! Det var veldig tilfeldig hvordan jeg havnet hos han. Men har gått hos han siden 2017. Han er rolig og forklarer det han gjør. Ikke hardhendt og gjør at man føler seg rolig. Han trakk også to tenner og dette gruer jeg meg veldig til men han klarte hele tiden å betrygge meg. Skal fortsette hos han så lenge jeg kan!
Empatisk, flink og grundig
Tannlege: Kyrre Grøstad SkrevetJeg har funnet min faste tannlege. Han sjekker alt grundig og forklarer meg på pedagogisk vis alt han gjør. Jeg føler meg godt ivaretatt og trygg i hans hender. Anbefales på det varmeste, spesielt om du har tannlege-skrekk.
Gabriel Morales er en dyktig og profesjonell tannlege
Tannlege: Gabriel Lorenzo Morales SkrevetHer har jeg alltid fått god behandling og god service. Og føler at jeg blir tatt godt vare på. Han er flink til å gi god informasjon om hva som må gjøres. Morales anbefales på det varmeste.
Flink og nøyaktig, kunne med fordel vært litt mer hyggelig
Tannlege: Gabriel Lorenzo Morales SkrevetEr fornøyd med resultatet til slutt, men behandlingen ble mye dyrere enn jeg hadde trodd. Fikk ikke informasjon om hva sluttregningen vill komme på. Har undersøkt andre klinikker i etterkant og det ser ut som mange ligger ganske mye lavere i pris.
Kjempedyktige tannlege
Tannlege: Gabriel Lorenzo Morales SkrevetAlltid blid, hyggelig atmosfære. Dyktig medarbeider.
Føler meg godt ivaretatt. Forklarer hva som skal og
Ikke minst hva som må gjøres.
Absolutt anbefales på det varmeste.