Om vurderingeneSiste vurderinger av Tannlegeriet Liabø
Min vurdering en fantastisk flink tannlege
Tannlege: Gunvor Askjem Barstad SkrevetAller beste tannlegen jeg har vært borti ever. Rolig behagelig tiltalende fantastisk flink Tannlege jeg vil anbefale. Fiksa 5-6 nye tenner i fronten. Det ble jo så bra mann.
God og proaktiv tannlege
Tannlege: Gunvor Askjem Barstad SkrevetHar vært pasient hos Gunvor når hun har jobbet på Gallerie og fortsetter hos henne på Liabø. Jeg er svært fornøyd med Gunvor.Forklarer og informerer på en god måte.Hun gjør alltid grundig og godt arbeid. Anbefaler Gunvor på det sterkeste. Hun er meget flink med god arbeidsmoral.
Faglig sterk og omgjengelig!
Tannlege: Erika Madelene Giving SkrevetFaglig sterk og omgjengelig tannlege!
Flink til å forklare og bruker tid på forebyggende tiltak! Anbefales!
Effektiv og stødig
Tannlege: Geir Liabø SkrevetJeg er svært fornøyd med den behandlingen som Liabø yter. Han har innfridd mine forventninger gjennom mange år.
Tannlege Geir Liabø
Tannlege: Geir Liabø SkrevetDenne tannlegen vil jeg absolutt ikke anbefale. Jeg opplever at han har lite eller ingen dialog med pasient, og synes han opptrer svært arrogant. Jeg er heller ikke fornøyd med selve arbeidet. Ut i fra våre dårlige erfaringer kommer jeg og min familie aldri til å være kunder der. De som måtte skrive her at man er fornøyd, kan jeg ikke forstå.