Christiania Medisinske Senter AS

Skippergt 33 0154 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Christiania Medisinske Senter AS

Fantastisk lege

Lege: Fuk-Tai Poon Sundvor Skrevet

Veldig fornøyd med Dr. Poon Sundvor. Hun tar godt med tid til undersøkelse, viser god medfølelse og flink med barn. Gir gode forklaringer. Anbefaler henne varmt.

Anbefales ikke

Lege: Elyas Masoudi Skrevet

Jeg og familien har hatt Elyas som lege i ca 2 år nå og har nylig byttet lege grunnet veldig dårlig erfaringer med Elyas. Han er ikke imøtekommende eller blid. Jeg har vært der hovedsakelig med min sønn på 5 år og hver gang har jeg følt at han ikke har tatt oss alvorlig. Etter langvarig hoste på 2 måneder måtte jeg be han om å lytte på lungene hans. Dette var ikke noe han gjorde av eget initiativ. Han fikk meg til å føle meg som en hysterisk mamma hver gang vi var der. Han er ikke flink til å lytte og fremstår nesten lei og umotivert. Særlig følte vi dette da vi kom tilbake gjentatte ganger grunnet symptomer som ikke forsvant hos sønnen min. Jeg oppfattet det slik at han blir utålmodig og lei pasienter som i hans øyne ikke er veldig syke men som kommer av uro og vil finne ut hvorfor man ikke blir ordentlig frisk igjen. Oppsummert følte jeg meg ikke trygg på han som lege og jeg følte meg ikke tatt på alvor. Kan legge til at jeg aldri har byttet fastlege før pga misnøye og hadde samme lege i sikkert 20 år før vi fikk Elyas da tidligere lege gikk av med pensjon.

Trygg og kunnskapsfull.

Lege: Fuk-Tai Poon Sundvor Skrevet

Dr. Sundvor har vært min fastlege i mange år.
Hun er dyktig og har alltid tid til å lytte på mine bekymringer.
Og flink til å sende deg til riktig behandling når det ting hun ikke kan.
Hun er en god lege.

Dårlig kommunikasjon og feilinformering

Lege: Elyas Masoudi Skrevet

Måtte følge opp selv for å få tilsendt svar på en prøve jeg tok, for å så få beskjed om at de fikk resultatet for mange dager siden. Resultatet var såpass at han burde ha ringt og forklart meg hva det betydde og hva som skulle skje videre, men det gjorde han heller ikke - jeg fikk denne infoen på melding over helsenorge. Deretter fikk jeg også feil info om hva som faktisk skulle skje videre, noe som satte meg i en ubehagelig situasjon da jeg møtte opp på videre henvisning.

Lite hjelp å få

Lege: Elyas Masoudi Skrevet

Hadde dårlig tid til behandling og heller ikke tid til å høre om relaterte plager. Følte ikke at jeg fikk sagt det som feilet meg før jeg ble avbrutt.