Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Christiania Medisinske Senter AS
Super fastlege!
Lege: Fuk-Tai Poon Sundvor SkrevetDr. Sundvor er hyggelig, proff og seriøs. En føler seg godt ivaretatt av henne. Heldige meg som har henne som fastlege!
Beste legen i byen?
Lege: Fuk-Tai Poon Sundvor SkrevetVELDIG fornøyd med oppfølgingen. Kan bli en del ventetid på legekontoret, men å andre siden får man time (eller for den sin skyld respeter og annet) veldig raskt når man ber om det. Viser omsorg og interesse for stort og smått, flink til å prioritere og oppriktig. Dyktig på både fysisk og psykisk helse, og tar kampen med andre instanser når det trengs.
Bra fastlege - når du først får kontakt
Lege: Fuk-Tai Poon Sundvor SkrevetHun er en god fastlege som lytter og tar seg tid til "å se deg". Hun er grundig og tillitsfull. Det eneste - og til tide store problemet - er å få kontakt med legesenteret for å bestille time, få svar på prøver osv. Dette ligger først og fremst på legesekretærene (som er forskjellige hver gang..?!) Dette er synd og kilde til frustrasjon. Forøvrig gir jeg Fuk-Tai tommelen opp!
Fantastisk!
Lege: Fuk-Tai Poon Sundvor SkrevetHar byttet fastlege mange ganger, og Dr Sundvor er et funn!
Fantastisk hyggelig og kompetent lege.
Uheldig med de som er ute i resepsjonen, som er lite hyggelige, til tider ekstremt frekke, men så kommer du inn til Dr Sundvor og alt er glemt.
Alltid forsinket
Lege: Fuk-Tai Poon Sundvor SkrevetMan blir hørt og får hjelp, får også den tiden som trenges. Men veldig dårlig på å ta inn pasienter i avtalt tid. Møter man presis til sin time, er det alltid 30-40 min ekstra venting