Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Gleng Legesenter DA
En lege som faktisk er lege.
Lege: Mayada Faris Ali SkrevetTar seg alltid tid til deg ser, ser ikke på pc når hun, snakker med deg, trygg og kan sin jobb meget godt.
Behagelig og dyktig lege
Lege: Mohammed Rafea Qadori SkrevetHar vært hos min nye lege en gang. Over all forventning. En utrolig behagelig lege som ser deg om pasient og er direkte. Grundig og tar seg tid. Kunne ikke vært mer fornøyd. Har hatt Helena Borovski som lege hele livet, men Qadori er virkelig en god erstatter for henne!
Imøtekommende og lytter
Lege: Ruth Ingjerd Lindeland Flodin SkrevetHelt suveren lege. Rolig, lyttende og vennlig.
Har hatt ho i 20 år til meg og 3 av barna mine.
Hjulpet oss masse.
Trygg og forståelsesfull
Lege: Mayada Faris Ali Skrevetverdens beste fastlege <3 Hun er alltid blid selvom hun er travel innimellom....tar seg tid til og lytte..har aldri dårlig tid inne hos henne....føler meg veldig trygg på henne..er det noe sender hun meg videre til utredning...kunne ikke fått en berde lege da jeg begynte hos henne for 8 år siden <3
Tror ikke på pasient
Lege: Ruth Ingjerd Lindeland Flodin SkrevetHar hatt Ruth som fastlege i flere år. Hun er høflig og tar seg stort sett den tiden som trengs ved legebesøk.
Før jeg faktisk hadde et ordentlig helseproblem var hun en god fastlege. Men når jeg faktisk trengte hjelp med mitt helseproblem følte jeg meg veldig dårlig prioritert, og at hun ikke trodde på det jeg sa.
Fører opp behandling som jeg har fått før som er unødvendig, og gjør ikke de nødvendige tingene for at det skal bli framgang i saken.