Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Gleng Legesenter DA
Flink og fornuftig
Lege: Mayada Faris Ali SkrevetBlid og tillitsskapende lege som ser deg i øya når du snakker, og ikke inn i skjermen. Virker faglig sterk og har et fornuftig forhold til medisinering og behandling. Stort sett ganske presis på tiden. Kort ventetid på time. Hyggelige og hjelpsomme helsesekretærer. Anbefales!
Lite ivaretatt
Lege: Faris Abbas SkrevetLegen er lite blid, føler meg ikke velkommen. Og han har ikke satt seg inn i sykdommen min, får mange rare spørsmål. Også med hensyn til medisinene.
Engasjert og flink
Lege: Ruth Ingjerd Lindeland Flodin SkrevetTrygg, flink og engasjert fastlege, som hører på hva man sier og ser på deg, og ikke dataen når man snakker. Kan virkelig anbefales!
Dyktig og svært kompetent lege
Lege: Faris Abbas SkrevetDette er en lege med integritet. Han har god evne til å sette seg inn i pasientens problemer, fremstår som trygg i sin utøvelse av yrket. Han henviser videre der hans kompetanse ikke strekker til, noe som viser at han er bevist sin rolle.
Han tar pasienten med inn i samtalen om hva og hvordan han tenker. Dette kan sikkert være utfordrende for noen, men skaper absolutt tillit hos meg.
Trygg og kunskapsrik
Lege: Mayada Faris Ali SkrevetFantastisk og dyktig lege. Meget flink til og forklare.
Har evnet til og lytte til pasienten. Meget fornøyd.