Slependen Legesenter AS

Slependveien 48 1341 Slependen

Siste vurderinger av behandlere ved Slependen Legesenter AS

Lege i tidsklemma

Lege: Anne Gro Vagle Skrevet

Ingen tvil om at Anne Gro Vagle er faglig dyktig, MEN hun er alltid svært forsinket som igjen resulterer i at hun er meget stresset. Man før en følelse av at hun bare ønsker å bli ferdig slik at hun kan gå videre til neste pasient som sikkert også har ventet en stund på venteværelset.

Jeg synes også det har vært vanskelig med en god kommunikasjon med henne da hun er stressa og ikke lytter spes godt.

Som sagt er hun faglig dyktig, men mangler mye av det medmenneskelige og sosiale jeg ser etter i en lege.

Lege i tidsklemma

Lege: Anne Gro Vagle Skrevet

Gro har som min fastlege alltid vært forsinket og hatt dårlig tid når det kommer til behnaldingen og jeg får føleslen av å ikke bli hørt, men bare kastet ut for å få tid til den neste pasienten som også har ventet en halvtime for timen sin.

En lege som bryr seg om sine pasienter

Lege: Rubab Shah Skrevet

Når du henvises til spesialist med en antatt diagnose, og møtes med komentaren "det var godt gjort av fastlegen å komme frem til det", så er det lett å ha tillit til legen du opplever som meget kunnskapsrik!

En fantastisk lege

Lege: Rubab Shah Skrevet

Ble kjent med Dr. Rubab Shah via min kjæreste som er hennes pasient i mange år.
Hvis det ikke hadde vært for dr. Rubab ville jeg sannsynligvis ble lagt inn på psykiatrisk.
Takket være hennes dyktighet at hun satte meg på riktig medisinering og diagnose.Hun er en blid,energisk,
hjelpsom lege som er veldig interessert i å hjelpe pasientene sine.

God fastlege med mye kunnskap

Lege: Anne Gro Vagle Skrevet

Har hatt Anne Gro som fastlege i mange år. Har alltid følt at hun har tatt mine problemer på alvor og gjort noe med det. Hun har mye kunnskap og kan ganske mye om mange forskjellige sykdommer.

Kan virke som om det nesten alltid er for mye å gjøre ved legesenteret dog og det er ofte forsinkelser. Dette medfører av og til at det kan oppleves litt stressende å være pasient. Jeg tror det ville vært lurt å redusere antallet pasienter...