Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Slependen Legesenter AS
Veldig fornøyd
Lege: Rubab Shah SkrevetShah er en veldig bra lege, tar seg tid, ikke veldig vanskelig å få time. Legesekretærene alltid hjelpsomme. En lege som en kan stole på. Glad for å ha henne som fastlege.
Noe tilbakeholden
Lege: Bente Vendsbo Bjørnstad SkrevetHun er på mange måter en dyktig lege, men jeg er usikker på hennes kliniske kompetanse. Jeg har erfart at jeg har fått riktigere vurderinger hos en annen lege på senteret. Det tok litt tid før jeg fikk kontakt med legen. Opplever henne som litt tilbakeholden inntil hun blir bedre kjent med pasienten. Da oppleves hun også bedre som lege.
Meget misfornøyd
Lege: Anne Gro Vagle SkrevetFøler meg ikke sett. Hun snakker om ting som ikke har med meg og mine problemer å gjøre. Antar uten å spørre meg hva som er problemet. Avviser mine forklaringer og ønsker. Hun har alltid dårlig tid når jeg kommer, rusher og stresser meg.
Anbefales på det sterkeste
Lege: Rubab Shah SkrevetHer har du en lege som virkelig kan faget sitt. Direkte, ærlig og bryr seg (men ikke på et "stakkars deg" nivå) Rubab bryr seg i den forstand at hun legger press på og har forventinger til deg som pasient, men i tillegg holder deg godt under vingen når det gjelder rettigheter og hvilke muligheter du har for å komme tilbake i arbeidslivet. Du blir godt tatt vare på, men hun syr ikke puter under armene dine.
Jeg er strålende fornøyd og anbefaler henne på det sterkeste.
Rubab Shah er en lege som bryr seg!
Lege: Rubab Shah SkrevetHvis du vil ha en lege som engasjerer seg i deg, men som ikke snakker deg etter munnen, er Shah noe for deg. Jeg er glad for at jeg har fått henne som fastlege. Hun er på pasientens side!
Jeg føler jeg kan stole på henne og hun tar mer ansvar enn forventet. For eksempel har hun på eget initiativ kontaktet meg utenfor kontortid fordi hun har hatt nye forslag til løsning på mitt problem.
Jeg har også opplevet at hun har ringt meg for å gi meg svar på prøver og råd om hva jeg skulle gjøre.
I Rubab Shah har jeg funnet en lege som er opptatt av hele meg, men som også forventer at jeg også gjør mitt for å ha en god helse.