Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Torget Legesenter Sarpsborg AS
Fastlege i mange år.
Lege: Avan Omer Ali SkrevetTidligere vanskelig tilgjengelig legekontor.
Komplisert betalingsordning via Swedbank Pay. Ingen betalingsordning på legekontoret.
Vanskelig med kommunikasjon for pasienter totalt uten digital kunnskap. (Høy alder).
Denne vurderingen gjelder de seneste konsultasjonene og er skrevet av pasientens ektefelle som har vært tilstede ved konsultasjon.
Vant ikke min tillitt
Lege: Avan Omer Ali SkrevetJeg byttet til denne fastlegen ettersom mitt legekontor ble lagt ned og valgte henne da hun hadde forholdsvis gode omtaler. Det var ikke noe bra valg for min del. Jeg har aldri hatt en lege som viste mindre empati og respekt til meg som pasient. Veldig myndig lege, men i den negative retningen. Jeg følte meg som byrde de gangene jeg var i kontakt med henne. Anbefales ikke.
Seriøs og hyggelig
Lege: Hamza Mujaddidi SkrevetJeg opplever legen som kunnskapsrik, seriøs og omsorgsfull. Stiller gode spørsmål når jeg forklarer om min situasjon. Jeg anbefaler han.
Trygg,til å stole på.
Lege: Avan Omer Ali SkrevetLytter,tar meg på alvor. Henviser raskt videre ved behov. Gir tydelig veiledning. Er opptatt av hvordan jeg har det.
Uerfaren
Lege: Hamza Mujaddidi SkrevetHan er hjelpsom i utgangspunktet, men snakker for mye, og virker usikker som lege. Bør ta seg bedre tid og lytte til pasienten.