Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Torget Legesenter Sarpsborg AS
Ikke interessert i å utrede
Lege: Iryna Wang SkrevetHun hører ikke etter hva du sier og virker ikke interessert i å foreta noen som helst utredning. Dersom hun ikke vet hva noe er virker det som hun gjetter seg til noe eller søker opp noe som kan muligens passe. Har ingen tillit til henne i det hele tatt.
Fantastisk lege
Lege: Avan Omer Ali SkrevetDen beste legen jeg har hatt. Hun er alltid blid og undersøker grundig, tar heller en prøve for mye og henviser deg videre uten å nøle for å komme til bunns i problemer/ene. Hun er alltid presis og føler aldri at hun har dårlig tid. Absolutt den beste legen jeg har hatt, som tar deg seriøst og som både lytter og forstår. Avan har hjulpet meg meg ikke bare helseproblemer men også økt livskvalitet. Til og med når hun henviser en, er det til utrolig dyktige folk som tar saken videre og i samarbeid finner ut av det. Kan anbefales på det sterkeste. Det er mange ganger hvor det har oppstått akutte situasjoner hvor jeg har fått time med engang og fått hjelp. Evig takknemlig for at man blir tatt seriøst og føler seg trygg.
Den beste legen jeg har hatt
Lege: Avan Omer Ali SkrevetVeldig dyktig lege, hørte på alt jeg hadde å fortelle. Tok meg seriøst. Rettet opp i alle mine problemer. Anbefalt på det sterkeste!
Fantastisk lege
Lege: Avan Omer Ali SkrevetBlid og imøtekommende, tar deg på alvor uansett små eller store bekymringer. Faglig dyktig og omsorgsfull lege!
Grundig lege
Lege: Avan Omer Ali SkrevetLegen er grundig og presis. Legesekretærene er derimot et helt annet kapittel. Spesielt ei. Innføringskurs i folkeskikk anbefales. Noe mer nedlatende person skal man lete lenge etter!