Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Torget Legesenter Sarpsborg AS
Tar pasienten på alvor
Lege: Iryna Wang SkrevetJeg føler meg sett og hørt, og legen er flink til å henvise videre ved behov. Kan anbefales på det varmeste.
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Sana Elahi SkrevetFlink i jobben sin, hjelper til med det som trengs i henhold til helsevesenet. Kunnskapsrik om de problemer jeg har kommet til henne med.
Arrogant og uinteressert
Lege: Hamza Mujaddidi SkrevetVirker totalt uinteressert i pasientens behov og symptomer. Ung og uerfaren lege som mangler en dose empati. Bytter så for jeg får mulighet.
Veldig fornøyd
Lege: Avan Omer Ali SkrevetLegen er dyktig, tar deg på alvor, hun er den beste legen jeg har hatt. Dessverre så er enkelte av legesekretærene ikke fullt så hyggelige. Lite smil og imøtekommenhet der. Men så lenge legen er såpass god, så kommer jeg ikke til å bytte.
Oppdatert og hygglig
Lege: Hamza Mujaddidi SkrevetImøtekommende og forståelsesfull lege. Virker oppdatert som de fleste av den unge generasjonen leger. Opplever alltid å bli bli hørt og han stiller gode spørsmål. Kjempefornøyd med å ha han som fastlege.