Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Kambo legesenter
Mye ekte omsorg
Lege: Nina Fossum Lyngstad SkrevetNina er dyktig, tålmodige, åpen, omsorgsful, forståelsesful men tydelig. Hun tar seg god tid, ser på deg og lytter. Veldig takknemlig at vi har fått henne som fastlege.
Flink fastlege
Lege: Nina Fossum Lyngstad Skrevet4år har jeg gått til henne. Hun tar plagene dine på alvor og er grundig i sine undersøkelser. Det virker også som hun virkelig bryr seg. Nøler heller ikke med å sende deg til videre utredninger i helsesystemet om det trengs. Lang ventetid på timer, men man kommer raskt inn om man ringer og det haster.
Flott lege med mye kunnskap
Lege: Yadgar Magid Ali SkrevetHar ikke ord som er bra nok for denne mann. Han er helt suveren. Kan alt om fysisk og psykisk helse. Jeg er utrolig glad i ham. Og har fått så mye hjelp at jeg ikke trodde deg var mulig. Lykke og hell til deg gode mann
Midten
Lege: Tori Kalleberg Aaker SkrevetLegens interesse er veldig god, men det er urettferdig at de sender 212 kr faktura for å svare på meldingen, jeg har laktoseintoleranse, det var laktose i medisinen hun skrev, jeg spurte om jeg skulle bruke en annen medisin i stedet for denne medisinen, og de fikk 212 kr fordi hun svarte.
Ser deg
Lege: Nina Fossum Lyngstad SkrevetDette er en lege som ser deg og som er der for deg. Som kroniker er dette legen jeg har følt meg best ivaretatt hos. Jeg håper hun blir lenge for er godt å føle seg trygg.